ITS nagrađuje najbolje srednjoškolce umanjenjem školarine do 60%

Sa ITS-a ističu da svi nosioci Vukove diplome, ali i oni sa odličnim uspehom u sva četiri razreda srednje škole, sada imaju priliku da se po specijalnim pogodnostima školuju u okruženju prestižne kompanije kao što je Comtrade

  • 0
link group Foto: LINKgroup

Već smo navikli da nam iz Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS stižu samo dobre vesti, a evo i najnovije: ITS kroz program podrške omogućava najboljim srednjoškolcima da upišu najtraženije IT studije uz umanjenje školarine do čak 60 odsto.

Sa ITS-a ističu da svi nosioci Vukove diplome, ali i oni sa odličnim uspehom u sva četiri razreda srednje škole, sada imaju priliku da se po specijalnim pogodnostima školuju u okruženju prestižne kompanije kao što je Comtrade.

Sve što treba da uradite je da se prijavite do 30. juna i osigurate svoje mesto među budućim IT liderima uz posebnu pogodnost za najbolje.

Umanjene školarine do 60% i posebne pogodnosti tokom studiranja

U Srbiji su na tržištu rada najtraženiji IT stručnjaci – programeri, IT inženjeri, administratori mreža, dizajneri... Mnogo radnih mesta čeka da bude popunjeno, što dodatno motiviše mlade da se na vreme opredele za zanimanje koje će im osigurati budućnost i uspeh u profesiji.

Program finansijske podrške na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS namenjen je najboljima od najboljih, baš onima koji sebe vide na jednoj od pozicija u ovim profesijama.

Program podrške „Vuk Karadžić” namenjen je nosiocima Vukove diplome, koji dobijaju umanjenje u iznosu do 60% školarine. Budući vrhunski inženjeri ovom stipendijom znatno su rasterećeni od briga oko finansiranja svog školovanja i mogu u potpunosti da se posvete učenju i napredovanju u idealnom ambijentu, na vrhunskoj opremi i sa najboljim profesorima i kolegama.

Program „Nikola Tesla” omogućava umanjenje školarine uspešnim diplomiranim srednjoškolcima, sa ostvarenim odličnim uspehom u sva četiri razreda srednje škole, ali uz posebna dostignuća, ostvarene rezultate i osvojene medalje na domaćim i međunarodnim takmičenjima iz informatike i matematike. Svršeni srednjoškolci ovim programom dobijaju umanjenje školarine do 50%.

Iz Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije navode da ovaj program ne donosi samo finansijske pogodnosti. Naime, program podrške podrazumeva i prednost nosilaca programa kada je reč o pohađanju vannastavnih aktivnosti i uključivanju u projekte kompanija Comtrade i LINKgroup, kao i priliku da prvi dobiju ponude za zaposlenje još u toku studija.

Konkurs je otvoren do 30. juna, a sve informacije o proceduri za konkurisanje pronaći ćete na sajtu škole.

Najsavremeniji uslovi za školovanje u oblasti IT-ja

ITS se nalazi u Tehnološkom centru kompanije Comtrade, najvećem IT tehnološkom centru u regionu, što studentima omogućava jedinstvene uslove za učenje i rad.

ITS pruža mogućnost studentima da uče u najmodernije opremljenim prostorijama. Studenti koriste najnovije računare, a na raspolaganju im je i savremena stručna literatura koju su napisali profesori ITS-a.

U kreiranju studijskih programa ITS-a prihvaćeni su svetski standardi obrazovanja iz oblasti računarskih nauka, implementirani najkvalitetniji programi i ugrađena bogata iskustva osnivača, proistekla iz višegodišnjeg rada na polju IT obrazovanja. Studentima su na raspolaganju četiri najaktuelnija IT obrazovna programa: Informacioni sistemi, Informacione tehnologije, Računarska multimedija i Elektronsko poslovanje.

Tu su i akreditovane master studije za IT − dvogodišnje master studije pružaju širok spektar ekspertskih znanja iz informacionih tehnologija, što studentima omogućava da postanu jedni od najtraženijih stručnjaka današnjice, sa zvaničnom diplomom master strukovnog inženjera informacionih tehnologija.

link group Foto: LINKgroup

U društvu uspešnih – 92,86% studenata škole je uspešno

Šta u stvari znači uspešan student? Na ITS-u ističu da su to pre svega oni koji rade u svojoj struci, bave se onim što zaista vole i što im donosi dobru zaradu.

Da se odlična kombinacija učenja i prakse isplati pokazuju upravo sjajni rezultati diplomaca na ITS-u. Prema podacima ove škole, čak 92,86% svršenih studenata ITS-a je uspešno, od toga nešto više od 85% njih se zaposlilo u struci i nastavilo da primenjuje stečena znanja i veštine, dok je skoro 8% studenata ITS-a nastavilo svoje studije i dalje profesionalno usavršavanje.

Budući IT stručnjaci zbog svega navedenog prepoznaju ITS kao najbolji izbor za nastavak svog školovanja. Školovanje na ITS-u može biti i vaš siguran put do željene IT profesije, a uspeh ne sme zavisiti samo od platežnih mogućnosti.

Konkurs je otvoren do 30. juna, prijavite se za program finansijske podrške i obezbedite sebi najtraženije IT školovanje uz posebnu pogodnost za najbolje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA