• 10

Upis u Savremenu gimnaziju samo za još 4 đaka

Ostala su još svega 4 slobodna mesta u Savremenoj gimnaziji za generaciju 2020/21

 • 10
Savremena gimnazija

Foto: Savremena gimnazija/Promo

U pitanju je jedinstvena ustanova koja učenicima obezbeđuje potpuno drugačiji pristup učenju, savremenu edukaciju, osposobljenost za zanimanja u 21. veku, pružajući sigurnu i kvalitetnu osnovu za dalje usavršavanje i školovanje. Vaše dete neće ići u ovu školu zato što mora – već zato što želi.

Iskoristite mogućnost plaćanja do 96 mesečnih rata, pod uslovom da se prijavite pre nego što se preostala mesta popune.

Šta sve nudi Savremena gimnazija?

Savremena gimnazija je najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji. To znači da je savremena u svakom smislu – objedinjuje moderno okruženje, napredan plan i program, interaktivno učenje, nastavu na srpskom i engleskom, interdisciplinarnost i kreativnost, bogate vannastavne aktivnosti i poseban pristup potrebama svakog učenika.

Savremena gimnazija

Foto: Savremena gimnazija/Promo

Učenicima Savremene gimnazije omogućeno je i pohađanje Live stream nastave uz pomoć Distance Learning System-a za učenje na daljinu koji je dostupan 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Ovaj sistem bio je od posebne pomoći učenicima tokom vanrednog stanja. Gimnazijalci ne samo da su pratili celokupnu nastavu, baš kao da su u učionicama, već su i učestvovali u onlajn međunarodnim projektima i likovnim izložbama. To je, svakako, jedan od razloga zašto se pred upis nove školske godine za Savremenu traži mesto više.

Snižena cena školarina odnosi se na Nacionalni program, gde se nastava održava na srpskom jeziku, International School program, koji je isključivo na engleskom jeziku. I Kombinovani program, u okviru koga učenici prate nastavu na oba jezika.

PRIJAVITE SE >>>

Partnerstvo sa roditeljima i fokus na učenika

Osnovna ideja je da roditelji budu partneri profesorima u procesu obrazovanja i vaspitanja dece. Imaju stalan kontakt sa profesorima, psiholozima, pedagozima i upravom škole. Aktivno učestvuju, obavešteni su o svemu i zajedno sa profesorima donose odluke koje se tiču njihovog deteta.

Nastavu u ovakvoj školi, orijentisanoj na obrazovanje 21. veka, može da vodi samo profesor koji učenike inspiriše na kreativno mišljenje i savladavanje gradiva pomoću najsavremenijih metoda. Profesori su pedagozi sa višegodišnjim iskustvom i stručnošću, posebno obučeni da otkriju i prepoznaju talente svakog deteta, da ga inspirišu da ih neguje i razvija, i pomognu mu da ih iskoristi na najbolji način.

Drugačiji pristup nastavi podrazumeva rad u malim grupama, prepoznavanje talenata, kvaliteta i potreba svakog učenika.

Krojena prema potrebama savremenih generacija

Pored toga što imaju formalnu nastavu koja je interaktivna i podrazumeva savremeno okruženje, u Savremenoj gimnaziji učenici zajedno razvijaju svoje talente kroz različite radionice, sekcije i kurseve veština, posećuju muzeje, koncerte ili gledaju predstave koje ih zanimaju i druže se na zabavnim ekskurzijama i izletima.

Savremena gimnazija

Foto: Savremena gimnazija/Promo

Uporedo s tim, poštuju se individualnost i potrebe svakog učenika. Na svakog pojedinca gleda se kao na jedinstvenu osobu koja bi kroz razvoj sopstvenih talenata i afiniteta trebalo da odraste u kompletnu, uspešnu i izgrađenu ličnost. Zato talentovanim učenicima koji nižu uspehe u sportu, nauci ili umetnosti Savremena gimnazija svake godine dodeljuje stipendije za školovanje kao nagradu za njihov rad i trud. A kroz formalno obrazovanje ona ih podstiče da se razviju u profesionalce kakvi žele da budu.

O posebnosti gimnazije najbolje govore zadovoljni učenici i roditelji

Biljana Perezić, Andrejeva mama, smatra da nastava u Savremenoj ide u korak sa modernom tehnologijom: „Profesori su odlični pedagozi i eksperti u svojim oblastima rada, a saradnja sa svim zaposlenima u školi je nesvakidašnja. Nastava je fantastično organizovana, a komunikacija sa decom i roditeljima je na visokom nivou.”

Savremena gimnazija

Foto: Savremena gimnazija/Promo

Maturantkinja gimnazije Milica Čortanovski smatra da je dvojezična nastava velika prednost u odnosu na druge obrazovne ustanove.

”Kao glavni motiv koji me je privukao da izaberem Savremenu je mogućnost dvojezične nastave u okviru Kombinovanog programa i to je ono što je izdvaja od drugih škola”, smatra Milica.

Ostala su još samo 4 SLOBODNA MESTA za upis u generaciju 2020/21. Obezbedite svom detetu savremenu edukaciju, potpuno drugačiji pristup učenju i znanje za zanimanja u 21. veku.

Iskoristite šansu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Pravednik

  21. avgust 2020 | 14:58

  Ne čuh za neke uspehe sa međunarodnih takmičenja vezano za ovu gimnaziju, ali zato za matematičku čuh podosta dobrih rezultata. Zašto bi neko drao kožu sa leđa roditelja u srednjem obrazovanju? Da im možda ne garantuju neko lepo radno mesto sa završenom gimnazijom? Samo snobovi i kraj. Ukoliko želite da dete nešto zna, MORATE raditi sa njim i biti uporni da nađete granice svoga deteta. Preko toga neće moći, ali za 90% dece je to sasvim dovoljno da budu uspešni u svojoj sveri interesovanja...

  117
  3

  Podelite komentar

 • Zeljko

  21. avgust 2020 | 20:20

  Ijaooooooo, al' ste savremeni

  81
  0

  Podelite komentar

 • Žorž Vea011

  21. avgust 2020 | 17:45

  Glupost nevidjena....bleda kopija zapadnog sistema od kojeg smo svetlosnu godinu daleko ...leglo skorojevica i prazilukovica.

  76
  2

  Podelite komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok