Povlašćene cene školovanja za sigurnu budućnost i stvarno drugačije obrazovanje

Savremena u susret Novoj godini poklanja do 45% popusta

  • 0
LINK group Foto: LINKgroup

Novogodišnji SUPER popust Savremene je mogućnost da svom detetu obezbedite najsavremenije obrazovanje po povlašćenim cenama. Ne propustite priliku da investirate u njegovu budućnost tako što ćete mu pokloniti kvalitetnu edukaciju u najmodernijim školama u ovom delu Evrope.

Darivanje je sastavni deo Nove godine, a ono što se uglavnom detetu poklanja jesu igračke, koje će ono vrlo brzo prerasti. Iako razmišljanje o uspešnoj budućnosti asocira na dugoročan plan – upravo je sada pravo vreme da takvu budućnost obezbedite svom detetu, ali i porodici.

Kvalitetno obrazovanje je ključ uspeha u životu deteta, a taj ključ držite upravo vi. Donesite najbolju novogodišnju odluku i osigurajte da 2021. i svaka naredna godina budu godine edukacije na najvišem nivou. Upis po povlašćenim cenama traje do 3. januara, a možete ostvariti čak do 45% popusta.

Možete se prijaviti putem ovog linka, Postanite omiljeni Deda Mraz ove godine!

Kupite kartu za najprestižniju školu

Vaše dete se u Savremenoj može školovati na Nacionalnom ili Kombinovanom-Cambridge programu. Za koji god da se odlučite, budite sigurni da će učitelji i nastavnici biti potpuno posvećeni vašem detetu i da je školovanje uz modernu tehnologiju i najsavremenije uslove, kakve nude ove škole, karta za nastavak školovanja na najprestižnijim obrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu.

LINK group Foto: LINKgroup

Nakon što steknu priznate nacionalne i međunarodne diplome, koje su dokaz njihovih kvalifikacija, savremenim učenicima otvorena su vrata svih srednjih škola i fakulteta.

Savremena osnovna škola se nalazi na Novom Beogradu i predstavlja idealno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata. Lokacija Savremene gimnazije je sam centar grada. Smeštena je na trećem i četvrtom spratu Beograđanke. Savremena radi po planu i programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, koji se neprestano osavremenjuju i prilagođavaju potrebama učenika. Vaše dete se u Savremenoj može školovati na Nacionalnom i Kombinovanom – Cambridge programu. U modernom okruženju, u kakvom uče savremeni učenici, i uspesi dolaze mnogo lakše.

Priprema za uspeh u savremenom svetu je prioritet edukacije

Savremena je zdravo, sigurno i podsticajno okruženje za razvoj višestruke inteligencije i dostizanje punog potencijala učenika. Kroz multidisciplinarne, interaktivne i kreativne časove, prilagođene potrebama i afinitetima deteta i podržane najsavremenijom edukativnom tehnologijom, Savremena predstavlja podsticajno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata.

LINK group Foto: LINKgroup

Učenici dobijaju jedinstveno obrazovno iskustvo koje ih priprema za uspeh u 21. veku. Sve ovo čini Savremenu osnovnu školu najmodernijom osnovnom školom u regionu i pravom Future Ready School.

Najbolji predavači i zabavne metode prenošenja znanja

U jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama – savremeni učenici će svesku zameniti iPad uređajima, interaktivnom tablom i Google aplikacijama i lako će upijati znanja, dok ćete vi, kao roditelj, moći svakodnevno da proveravate njegove ocene u elektronskom dnevniku.

Učenje u Savremenoj podržano je i primenom Amazon Echo i Samsung Gear VR uređaja, jedinstvene e-Learning platforme, 3D štampača, 3D olovke i 3D skenera, a uz sve to, ono je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer nastavnici i profesori, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da učenici to znanje praktično usvoje.

LINK group Foto: LINKgroup

U Savremenoj vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u savremeno opremljenoj laboratoriji, kroz ogledne časove i bogate vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, pozorištima i bioskopima, nezaboravne izlete, humanitarne akcije… Ovo je samo deo zdravog okruženja u kome učenici Savremene rastu i stiču znanja i veštine za ceo život.

Ostalo je još malo vremena - požurite i ne oklevajte

Svi koji do 3. januara prijave svoje dete u Savremenu obezbediće upis po povlašćenim cenama, sniženim čak do 45%. Zato tokom ovih praznika zaboravite na poklone koji bi vašem detetu pružili samo kratkotrajnu radost i zadovoljstvo. Izaberite moderno školovanje u Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji. Jer samo je kvalitetno obrazovanje poklon koji nema rok trajanja i ne može se potrošiti!

Ne dozvolite da vam izmakne ova jedinstvena šansa da po najpovoljnijim uslovima obezbedite prestižno školovanje svog deteta. Požurite i prijavite se odmah, jer je broj učenika koji mogu da se upišu po ovim uslovima ograničen.

Prijavite se OVDE i budite sigurni da ste učinili pravu stvar.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA