Vaše dete nije upisalo srednju školu koju želi? Šta ako vam kažemo da su to odlične vesti?

Mala matura je prošla, a vaše dete nije upisalo srednju školu koja je bila prva na njegovoj listi želja

Komentari

  • Aleksandar

    13. jul 2022 | 20:42

    Moja profesorka plata je 630 evra. Cela plata za školarinu za dva deteta... Evo ja sam završio školu i postao nastavnik matematike i radim za 630 evra. Čemu onda ova škola... Od škole nećete imati pare da obezbedite deci normalne uslove za život...

    • 13. jul 2022 | 23:16

      Ajde

      @Aleksandar

      Ne kukaj,svaka struka ili zanat ima svoj teret,sto fizicki,sto psihicki,svakom novac treba bio fakultetski obrazovan ili kv radnik.Ak8 nisi zadovoljan,menjaj nesto,od pisanja komentara ti nece skociti bruto plata neko zasuci rukave i nek ti deca budu vetar u ledja!

    • 15. jul 2022 | 22:44

      Shampita

      @Aleksandar

      To samo pokazuje, zao mi je, da vise ne zasluzujes. Ti nisi nastavnik geografije ili biologije pa si "zakucan" tu gde jesi. Neko ko je zavrsio matematiku bi trebalo da ima odlicne predispozicije da se bavi programiranje za koje, uz tvoje znanje, na bi trebalo da prekvalifikacija bude problem. To sto si i dalje u prosveti znaci da ti tu odgovara i da ne bi da ulazes minorno vreme i trud da se prekvalifikujes. Svaki iole solidan nastavnik matematike, fizike ili informatike je nesposoban. Potrebno je samo malo da se aktivirate i mozete da radite za pocetnu platu koja je 3 puta veca od one koje imate a ako se nakon toga potrudite jos malo onda mozete raditi i za daleko veci novac. Ako danas primaju srednjoskolce sa vecernjim skolama programiranja i daju im platu od 1500 eura da testiraju, sta neko ko ima ozbiljno znanje matematike moze da ocekuje? Znaci da si lenj i da te nista ne interesuje, ni sopstveni prosperitet a ni sve ostalo. Onda ti je i edukacija dece kojoj predajes zadnja rupa na svirali, tako ispada. Izvini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA