≫ 

Kreirajte svoj umetnički svet! Predupis u novu klasu na Fakultetu savremenih umetnosti je počeo!

akultet savremenih umetnosti iz godine u godinu sa svojim studentima uspešno realizuje veliki broj projekata iz oblasti medija, dizajna, dramskih i likovnih umetnosti i tako im obezbeđuje da karijeru počnu da grade još tokom školovanja, što im kasnije olakšava pronalazak profesionalnog angažmana

  • 0
Fakultet savremenih umetnosti Foto: FSU

Koliko puta ste u životu čuli rečenicu "Umetnost je lepa, ali od nje ne može da se živi" ili "Trebalo bi da se okreneš nečemu što će ti obezbediti sigurnu platu"? Ovo ne treba da vas muči, jer umetnost više nije samo hobi, a i ne treba da bude samo to. Na Fakultetu savremenih umetnosti stasavaju mladi kreativci koji i te kako dobro zarađuju od svog posla.

Ako želite da svoj talenat pretvorite u zanimanje budućnosti i da sledite svoje srce, imamo važnu vest za vas. Predupis u novu generaciju na Fakultetu savremenih umetnosti je počeo!

Obezbedite svoje mesto u klasi 2023/24. po najnižim cenama. Veliki broj mesta u novoj generaciji popuni se do kraja godine, zato požurite i prijavite se za najkvalitetnije umetničke studije u regionu.

FSU - mesto gde umetnost i tehnologija govore zajedničkim jezikom

Fakultet savremenih umetnosti više od 20 godina uspešno školuje umetnike koji odgovaraju na sve zahteve modernog doba. Inovativan pristup nastavi i vrhunski stručnjaci, koji su cenjeni profesionalci u svojim profesijama, zaštitni su znak FSU. Studenti dizajna imaju mogućnost sticanja priznatih Adobe i Autodesk sertifikata, studenti glume i multimedijalne produkcije učestvuju u predstavama i raznim umetničkim projektima tokom studija, dok mladi vizuelni umetnici imaju mogućnost izlaganja svojih radova u poznatim galerijama sa kojima ovaj fakultet sarađuje. Studiranje na FSU stvoriće od vas moderne umetnike 21. veka koji su spremni ne samo da menjaju postojeću umetničku scenu nego i da stvaraju novu.

Odaberite umetničku oblast koja najviše odgovara vašim sklonostima

Na Fakultetu savremenih umetnosti možete birati između 11 programa na osnovnim studijama. U skladu sa svojim preferencijama i talentima, izaberite onaj koji će vam pomoći da ostvarite zapaženu umetničku karijeru.

Likovne umetnosti: Na ovom departmanu birate između tri smera - na raspolaganju su vam Slikarstvo, Grafika i Multimedija. Izaberite likovni izraz u skladu sa svojim sklonostima.

Dizajn: U zavisnosti od toga šta najviše volite da dizajnirate, ovaj departman vam nudi brojne mogućnosti - Grafički dizajn, Dizajn enterijera, Game Art ili Modni dizajn.

Gluma: Ako se odlučite za glumu na FSU, čeka vas mnogo nastupa i predstava još tokom studija. Klase vode priznati umetnici, kao što su Slobodan Beštić, Vida Ognjenović, Ljiljana Blagojević, Božidar Đurović, Irfan Mensur, od kojih možete mnogo da naučite.

Kreativne komunikacije: Ovaj departman nudi vam mogućnost da učite o različitim načinima komunikacije i komunikacijskog izražaja. Na raspolaganju su vam Multimedijalna produkcija, Muzičke komunikacije i Primenjeni mediji i kreiranje sadržaja.

Fakultet savremenih umetnosti Foto: FSU

Kreirajte umetnički portfolio još tokom studiranja

Najveći problem mladih umetnika posle završenog fakulteta jeste kako da pronađu posao bez ikakvog iskustva. Fakultet savremenih umetnosti iz godine u godinu sa svojim studentima uspešno realizuje veliki broj projekata iz oblasti medija, dizajna, dramskih i likovnih umetnosti i tako im obezbeđuje da karijeru počnu da grade još tokom školovanja, što im kasnije olakšava pronalazak profesionalnog angažmana.

Predupis u novu generaciju studenata na FSU je u toku. Donesite najbolju odluku u pravo vreme i obezbedite svoje mesto po najnižim cenama ove godine!

Najveći broj mesta u novoj generaciji rezerviše se već do Nove godine. Tada su cene upisa najniže u odnosu na celu godinu. Ukoliko ne požurite sa prijavom, velika je verovatnoća da će mesta na programu koji vas interesuje biti zauzeta i da ćete morati da čekate narednu upisnu godinu. Zato je važno da reagujete brzo. Započnite svoju uspešnu umetničku karijeru i pridružite se talentovanim mladim ljudima koji žele da kreiraju svoj umetnički svet.

Postanite deo klase 2023/24.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA