Vreme čitanja: oko 2 min.

IT FEST 2024: Srednjoškolci, prijavite se na besplatnu online Zimsku školu programiranja i dizajna

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zimska škola programiranja i dizajna – IT FEST 2024 počinje u ponedeljak, 29. januara, i trajaće do petka, 2. februara, a predavanja će biti moguće pratiti putem live streama

  • 0
IT Fest 2024 Foto: Promo/ LINKgroup

Ono što je sjajna vest za sve zainteresovane srednjoškolce koji žele da nauče korisne veštine iz oblasti programiranja i dizajna jeste da se mogu prijaviti potpuno besplatno.

Ovogodišnji IT fest će u velikoj meri biti posvećen i veštačkoj inteligenciji. Ova više nego interesantna oblast se neprestano razvija, a mi ćemo učesnicima predstaviti trendove, probleme i izazove, ali i predviđanja za budućnost kada je reč o ovoj oblasti. Ova oblast se razvija velikom brzinom, a neki od trendova koji se vezuju baš za razvoj veštačke inteligencije su deep learning, generativni modeli i veštačka kreativnost, veštačka inteligencija u Edgeu (Edge AI), robotika itd.

Sve što treba da uradite kako biste postali polaznik jeste da se prijavite preko sajta i dobićete mejl za praćenje predavanja i radionica putem live streama.

Steknite IT veštine za sigurnu karijeru

IT FEST 2024 je sjajna prilika za sve srednjoškolce da steknu korisna znanja iz oblasti u kojoj imaju najveće šanse da ostvare perspektivnu karijeru.

Organizator IT FEST-a je ITS – Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije, koja već godinama na ovaj način promoviše moderno obrazovanje u najperspektivnijoj oblasti današnjice.

Celokupan program ovogodišnjeg IT FEST-a održaće se online, putem live stream tehnologije, koja se u nastavi ITS-a već godinama koristi kao dodatni nastavni resurs.

IT Fest 2024 Foto: Promo/ LINKgroup

Kreiraj scenario za filmove i svoje prve projekte pomoću AI-ja

Trideset vrhunskih stručnjaka i profesora ITS-a koji su svoje karijere izgradili u velikim internacionalnim kompanijama podeliće svoja iskustva i veštine sa učenicima i pomoći im da savladaju kako i na koji način mogu primenjivati veštačku inteligenciju kroz različite aspekte – od marketinga pa sve do kreiranja scenarija za film i primenu programskih jezika, ali i da otkriju fascinantan svet cloud računarstva.

Pored toga, srednjoškolci će saznati šta je problem solving, kako da izaberu posao iz snova, kako na najbolji mogući način da upotrebe društvene mreže radi efikasnog personalnog brendiranja, na koji način mogu kreirati interaktivni portfolio i još mnogo toga.

Na radionicama IT FEST-a pružiće vam se prilika da steknete nova znanja i dobijete odgovor na sva vaša pitanja. Radionice i predavanja IT FEST-a su potpuno besplatni, a sve što treba da uradite kako biste mogli da ih pratite online jeste da se prijavite putem sajta i dobićete mejl sa linkom za praćenje live streama.

Prijavite se i pratite radionice online, potpuno besplatno

Za Zimsku školu programiranja i dizajna vlada veliko interesovanje, a i ove godine moći će da je prate svi zainteresovani srednjoškolci zahvaljujući najmodernijoj live stream tehnologiji, putem koje će radionice i predavanja biti emitovani online.

IT FEST predstavlja jedinstvenu priliku da zakoračite u svet informacionih tehnologija i dizajna potpuno besplatno. Iskoristite šansu i usvojte znanja iz ovih oblasti. Sve informacije možete pronaći na sajtu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA