• 1

Leži, a radi: Ovo je ubedljivo najbolji "gedžet" za rad od kuće, i za Crnogorce i za sve ostale

Svaki put kada korisnik promeni svoj položaj, monitor, kompjuter i radna površina se pomeraju zajedno sa njim

  • 1

Kalifornijska kompnija Altwork konstruisala je jedinstvenu "radnu stanicu" činu osnovu čini stolica nalik zubarskoj, dizajniranu tako da pruža potpunu potporu celom telu korisnika tokom višestnog rada za kompjuterom.

Stolica nazvana Altwork Station opremljena je velikim monitorom, držačem za laptop računar, i radnom povšinom i odgovarajućom tastaturom i mišem.

Kad korisnik idealno podesi stolicu prema sebi, ona mu dozvoljava da se u nju zavali u ležećem ili poluležećem stavu, da sedi normalo, pa čak i da stoji.

Svaki put kada korisnik promeni svoj položaj, monitor, kompjuter i radna površina se pomeraju zajedno sa njim.

Radna površina u sebi sadrži tanku čeličnu ploču, koja omogućava tastaturi i mišu da pomoću u njih ugrađenih magneta ostanu na mestu, dok korisnik menja položaj stolice.

Stolica omogućava i istovremeno korišćenje dva monitora, u zavisnosti od njihove težine. U tom slučaju, držač laptopa postaje držač drugog monitora.

Altwork Station, kompjuterska stolica

Foto: Altwork

Altwork Station dosta podseća na slične gejmerske stolice i svakako je dobrodošlo rešenje za rad od kuće, čemu je ogroman broj ljudi širom sveta, usled pandemije korona virusa, pirnuđen da se okrene. Najbolje to što ju je veoma lako moguće izneti i na terasu ili u baštu.

Ograničavajući faktor svakako može biti cena, koja iznosi 7.650 dolara.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    Za cenu stolice radiću kao i do sada iz kreveta.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima