• 5

Minijaturna HD kamera za sve prilike

Nova reč tehnike nudi više od odličnih snimaka i fotografija

  • 5
sigurnosna kamera, lopov, krađa, kradljivac, plačkaš. provalnik, provala stana, TV

Foto: Shutterstock, Promo

Kada su u pitanju gadgeti, šta još može da izazove naše divljenje i čuđenje, i zar nismo već sve videli? Naravno da nismo! Pogotovo kada je reč o kamerama.

Proizvođači se trude da nas svakom svojom sledećom linijom uređaja ostave bez teksta. I uglavnom im to polazi za rukom. Prateći kamere kroz vreme, možemo da uočimo koliko su se menjale - od veličine do funkcionalnosti. Sada se puno više pazi na estetiku, i na to da je kamera praktične veličine i da ima funkcije koje prethodna serija nije nudila. I puno više.

Da biste bili cool, i da biste ispratili sve trendove kada su u pitanju kamere, ne morate da imate predubok džep, nego morate pametno da kupujete. Postoje uređaji koji vam nude mnoštvo opcija i menjaju više uređaja. Danas čak postoje različiti satovi koji pružaju mogućnost snimanja i fotografisanja. Međutim, da biste imali kameru koja omogućuje snimanje i fotografisanje u HD rezoluciji, detekciju pokreta, i noćno osvetljenje, treba vam nešto više od sata s kamerom. Na tržištu se pojavilo rešenje pod imenom Nano HD cam. U pitanju je minijaturna kamera koja će zadovoljiti i vaše najveće zahteve.

HCC

Foto: Promo

Must have gadget u svakom domu

Ako ste ljubitelj tehničkih stvari, onda je ova kamerica idealna za vas. Ako niste, ubrzo ćete shvatiti kolika je prednost imati jedan ovakav uređaj. Nano HD cam je kreirana da zadovolji različite potrebe savremenog čoveka. Takođe, osim modernog dizajna nadahnutog svetskim trendovima, ova kamera ima pogodnost koju drugi tehnički uređaji ne nude. Pristupačna je za svačiji džep! Osim toga, ona je višenamenski uređaj, jer je i kamera i foto-aparat u jednom uređaju.

Osvojiće vas iz prve jer je gotovo neverovatno da sa tako malim dimenzijama može da učini sve ono što njeni proizvođači tvrde da može. Međutim, korisnici su izdvojili Nano HD cam baš iz tog razloga. Praktična je, stane bilo gde, a ima funkcije koje su u današnje vreme i te kako tražene. Snima u visokoj HD rezoluciji, fotografiše, i (ako je tako podesite), snima kada detektuje pokret. To je savršen način da u svakom trenutku imate nadzor u svom domu, u svojoj kancelariji, ili gde god poželite da prekontrolišete neke svoje nedoumice. U svako doba dana i noći!

HCC

Foto: Promo

Zaštita i bezbednost u jednoj kocki

S obzirom na dimenzije Nano HD cam, njena primena je raznovrsna. Može da vam posluži na putovanjima, i da bude veran pratilac u svakoj situaciji. Može da vam služi kao svojevrstan vid nadzora, ali i zaštite, jer će zabeležiti šta se sve događalo s vama dragim stvarima i, na primer, porodicom kada vi niste u blizini. Toliko je mala da gotovo i ne zauzima prostor. Osim toga, Nano HD cam je diskretna, i vrlo lako se koristi. Pomoću 2 dugmeta je palite i gasite, i podešavate način rada, tako da nemate razloga da brinete da li ćete znati da je koristite.

Sigurno su kamera ili foto-aparat kojima se sada služite komplikovaniji za upotrebu od nje. Postavite je na držač sa kojim dolazi u pakovanju, ili je postavite na neko mesto na kom ne želite da se vidi. I zaista će proći neprimećeno. Čak i kada je neko primeti, neće ni pomisliti da je snimanje u toku jer Nano HD cam više liči na ukras ili igračku nego na visokokvalitetnu kameru HD rezolucije.

HCC

Foto: Promo

Puno više od obične kamere

Praktično, multifunkcionalno mini čudo tehnike s ugrađenim mikrofonom omogućuje raznovrsne funkcije. Ne dajte da vas zavara njena pristupačna cena. Pri izradi ove kamere nije bilo kompromisa, i sve je napravljeno po najvišim standardima. Pored funkcionalnosti, jedna od stvari kojima se proizvođač posebno ponosi je kvalitetna izrada. Nano HD cam menja glomazne kamere i nepraktične foto-aparate, i može da bude idealna za beleženje vama dragih događaja, ili za stvaranje uspomena na putovanjima.

Samo u Nano HD cam stavite memorijsku karticu, napunite bateriju visokog kapaciteta koja je ugrađena u kameru, i ne brinite se da li ćete imati dovoljno prostora za video-zapise i fotografije. Kada dođete kući, putem USB kabla prebacite snimljeni materijal, i ispočetka krenite sa snimanjem i fotografisanjem. Toliko je jednostavno! I ne zaboravite na mogućnost podešavanja noćnog osvetljenja. Zahvaljujući njemu će vaši video-zapisi uvek biti vrhunskog kvaliteta i vrhunske jasnoće. Takođe, od vas zavisi da li ćete ovu minijaturnu kameru pretvoriti u detektor pokreta. Imate na raspolaganju 2 dugmeta i mnoštvo mogućnosti da Nano HD cam prilagodite svojim potrebama!

Kako bismo nagradili vernost čitalaca portala telegraf.rs, odlučili smo da stupimo u kontakt sa distributerom Nano HD cam. U razgovoru s ljudima iz DokiShop trgovine koja je jedino mesto gde možete da kupite ovu minijaturnu kameru uspeli smo da obezbedimo čak 50 % popusta za sve vas koji ovo čitate!

HCC

Foto: Promo

Ovo je ujedno i savršena prilika da se upoznate sa DokiShop trgovinom. To je jedinstvena trgovina koja nastoji uneti revoluciju u način online kupovine i učiniti ju dostupnom za svakog. Predstavlja online trgovinu kojoj su kupci uvek na prvom mestu.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem konstantno beleži porast novih korisnika. Uz to, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop brenda sa svojim kupcima. Takođe, pokazuju šta ljudi misle o brendu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenijim.

Jedan od proizvoda iz njihove ponude koji će zaista vašu svakodnevicu učiniti lakšom je sigurno Nano HD cam .

Napomena: Kako se ne biste doveli u situaciju da ovu fenomenalnu minijaturnu multifunkcionalnu kameru morate da plaćate po punoj ceni, reagujte odmah!

Kliknite ovde da biste svoju Nano HD cam dobili po 50% nižoj ceni!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima