U ovom Xbox-u sada možete da hladite svoje omiljeno pivo

U njegovu unutrašnjost i vrata može da stane 12 limenki

  • 0
Xbox frižider Foto: Microsoft

Nakon što je poznati američki lanac brze hrane KFC prošle godine predstavio - KFConsole, gejming konzolu solidnih performansi u kojoj je moguće podgrevati piletinu, nastalu u saradnju sa kompanijom Cooler Master, sada je Microsoft došao na sličnu ideju.

Budući da kutijasti oblik aktuelne Xbox Series X igračke konzole dizajnerima i konstruktorima ostavlja mogućnost za implementaciju brojnih ideja, ispostavilo se da je to istovremeno idealno "pakovanje" za uređaje različte namene.

Tako je nastao Xbox frižider, rashladni mini bar za hađenje pića, koji je ipak nešto malo većih dimenzija od popularne gejming konzole.

Uređaj ima kvadratnu osnovu dimenzija 23,2 x 23,2 i visinu od 46,2 centimetara (za razliku od Xbox Series X - 30,1x15,1x15,1), pa u njegovu unutrašnjost i vrata može da stane 12 limenki.

Rezervacije za Xbox mini frižider počinju 19. oktobra, a distribucija tokom decembra. Prve količine, po ceni od 100 dolara, biće dostupne kupcima u SAD i zemljama Zapadne Evrope.

Kupci u ostalim delovima sveta će pivo u svom Xbox frižideru moći da hlade tek sledeće godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA