≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

LG predstavio možda najčudnije televizore koje ćete videti ove godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do CES 2022 sajma ima svega nekoliko nedelja, i sasvim je sigurno da ćemo imati priliku da vidimo najnovije i najzanimljivije televizore.

  • 3

Uoči CES 2022 sajma u Las Vegasu, LG je predstavio dva nekonvencionalna televizora sa ciljem da spoje formu i funkciju, kako navode, i koji će se naći na tržištu sledeće godine.

Prvi je, objektivno gledano, prelep OLED TV - nazvan Objet TV - koji koristi LG-jeve svetlije OLED Evo panele. Ono što ovaj televizor čini čudnim je činjenica da je dizajniran da stoji naslonjen na vašem zidu, pod uglom od pet stepeni, kako bi navodno izgledao kao neka umetnička instalacija.

Pored toga, postoji ugrađena tkanina koja može da pokrije TV i da se postepeno podiže ili spušta kako bi mali delovi televizora bili otkriveni. Ali, zašto biste želeli da gledate samo jednu polovinu ekrana?

LG kaže da ćete moći da puštate muziku bez potrebe da ceo ekran bude vidljiv ili da imate manju liniju na raspolaganju za praćenje datuma i vremena.

Drugi TV koji su predstavili je nazvan StanbyME i to je zapravo prenosni TV sa postoljem koji možete da vučete sa sobom.

LG StanbyME ima ugrađenu bateriju pričvršćenu na pokretno postolje sa skrivenim točkovima koji omogućava tri sata gledanja pre punjenja, piše The Verge.

Displej se može naginjati, rotirati, podizati ili spuštati kako bi se “obezbedila optimalna udobnost kada ležite u krevetu, kuvate u kuhinji ili se izležavate na sofi u dnevnoj sobi”.

LG još uvek nije objavio detalje oko cena ili dostupnosti ovih televizora, ali očekuje se da će i te informacije uskoro biti poznate, posebno nakon CES 2022 sajma potrošačke elektronike u Las Vegasu početkom sledeće godine.

Video: Direktor Toshibe za Telegraf otkriva koje ćemo televizore u budućnosti kupovati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kasnite

    14. decembar 2021 | 18:48

    lg ima novi tv koji se sam rola kao roletna cena 100 000 $

  • alal vera alal vera

    14. decembar 2021 | 18:30

    LG je izbacio novi tv koji se sami odmotavaju i namotavaju kao roletna cena prava sitnica $ 100,000.00 LG Rollable OLED TV

  • baba smilja iz darosave

    14. decembar 2021 | 18:26

    LG rollable OLED Signature

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA