≫ 

Samsung Odyssey Ark je njihov najveći zakrivljeni monitor do sada — gejming i produktivnost u jednom paketu

Vrhunski monitor za gejming?

  • 0

Samsung je predstavio svoj najveći zakrivljeni monitor do sada, 55-inčni Odyssey Ark, koji pokazuje potencijal i za gejming i za produktivnost.

Za gejming, monitor može praktično da se “obavije” oko vašeg vidnog polja. Ali takođe može da se okrene za 90 stepeni u portretnu orijentaciju za rad, prikazujući recimo Zoom, tabele i sve ostalo što treba da vidite.

Odyssey Ark je Quantum Dot Mini LED ekran sa prilično oštrom zakrivljenošću i odnosom stranica 16:9. Može da se okreće i naginje preko postolja podesivog po visini (HAS), tako da ga možete podesiti na optimalni ugao.

Takođe nudi opcije za više prikaza koje “omogućavaju korisnicima da podese Odyssey Ark tačno onako kako žele“. Ostale specifikacije kao što su brzina osvežavanja, tačnost boje, latencija i slično tek treba da budu otkrivene.

Monitor je prilično grandiozan kada je u portretnom režimu, u suštini radi kao trostruki ekran sa vrhom koji se bukvalno nadvija nad korisnikom. Samsung još uvek nije otkrio cenu ovog uređaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA