≫ 

GoPro kaže da će proširiti svoju ponudu kamera

Žele više specijalizovanih kamera.

  • 0
GoPro kamera kaciga Foto: Pixabay

GoPro će proširiti svoju ponudu kamera u narednoj godini, dodajući još dva modela pored trenutnih Hero i Max kamera. Prema Niku Vudmenu, osnivaču i izvršnog direktoru, GoPro želi da ponudi specijalizovane kamere, koristeći mnoge iste tehnologije.

GoPro je imao nekoliko modela u svojoj Hero liniji, od belih, srebrnih i crnih modela kamera kao što su Hero 3 i 7, do Session kamera bez zadnjeg ekrana.

Od izdavanja Hero 8 modela, međutim, lansirani su samo vodeći modeli, jer se GoPro odlučio da prodaje starije vodeće modele, umesto uvođenja kamera nižih specifikacija aktuelne generacije, piše The Verge.

Više modela ne znači nužno povratak na — kako ga kompanija opisuje — “dobar / bolji / najbolji” poslovni model. Vudmen je rekao da je prethodni poslovni model kompanije uključivao izradu nekoliko modela kamera koje su uglavnom kupovale iste vrste kupaca.

Njegov novi plan je da radi na specijalizovanim kamerama koje bi se “dopale potpuno drugačijim grupama korisnika”, rekao je on.

Vudmen je takođe rekao da GoPro ne želi samo da napravi “kameru švajcarski nož” koja je jednostavno “okej” svima. Žele da naprave “premijum rešenja” koja bi odgovarala specifičnim slučajevima upotrebe, fokusirajući se na ljude kojima je možda potrebno više od onoga što trenutna GoPro postava može da pruži.

Vudmen je bio jasan da će novi dodaci liniji i dalje biti zasnovani na tehnologiji koju GoPro trenutno koristi, čak i ako su kamere napravljene za različite svrhe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA