OneBlade: Gedžet koji svaki muškarac treba da ima

Sezona letovanja je počela, lepo vreme, sunce, plaže i kompaktan uređaj koji radi sve i sa kojim ćete biti sigurni da neće biti iritacija ili posekotina. Moći ćete sa samopouzdanjem da se pojavite na plaži

  • 7
Philips One Blade Foto: Envy Croatia

Sigurno ste i vi nekad bili u situaciji da surfujete netom, pa u tom bezumnom skrolovanju naletite i na neku listu koja je najčešće nazvana “10 stvari koje svaki muškarac treba da ima”.

Pored uobičajenih osumnjičenih koji se na tim listama nalaze, poput dobrog mirisa ili sređenog stana, često na njima bude i savet da brada muškarca treba da bude uredno sređena.

I nekako, rekao bih, što postajem stariji, sve se više slažem sa tim. Ja imam onaj sindrom koji se neretko naziva “bejbi fejs”, odnosno veoma mladalačko lice, posebno kada sam orbijan potpuno. Donedavno mi brada nije bila toliko jaka, ali, opet, sa godinama dođe i to.

Sad sam bliže tridesetim godinama nego što bih voleo da priznam, a i moja brada je konačno odlučila da se složi sa mnom i da, jelte, počne da raste kako treba.

Taj novi razvoj situacije morao sam i ja da ispratim, jer posao, a i moja lična satisfakcija to zahtevaju od mene. Šta da kažem, dovoljno sam veliki egoista da mi je stalo do mog izgleda.

Ali stalo mi je i do praktičnosti. Spremam se za more, kako kažu "nije red da idem dlakav", pa sam istraživao uređaje koji mi pružaju "servis" celog tela.

Odlučio sam se, i nisam se prevario, za Philips “OneBlade".

Kako smo do sada već nešto duže od 2 godine upoznati sa OneBlade-om, ne možemo ga više nazivati novitetom, ali ovaj “hibrid” još uvek oduševljava muškarce širom sveta.

Negde sam pročitao rečenicu “OneBlade je namenjen mlađoj publici” i pomislio sam da sam i ja još uvek mlad.

Jednog dana želim bradu “na keca” ili “trojku”, a posle nedelju dana, uglavnom zbog nekog sastanka, poželim da budem potpuno obrijan. Ali poptuno obrijan, dakle celo telo.

OneBlade je bukvalno rešenje za bilo koju želju da imam te nedelje.

Dodatno, kako oštrica ne prilazi toliko blizu koži (kao što to radi klasičan žilet), ne dolazi do iritacija kože, uraslih dlačica, i sličnih stvari koje od vas mogu napraviti “pubertetliju”.

Međutim, iako brije, ne može da izbrije kožu (tzv. Clean shave) te nije za one muškarce koji vole da su svakog dana izbrijani.

Oštrice su dvostrane što znači da briju i sa gornje i sa donje strane te potez uređajem može da ide i na gore i na dole (naspram žileta koji mora da ide samo u jednom smeru).

Ivice oštrica su zaobljene i premazane zaštitnim premazom te ne može doći do posekotina.

Ne mogu ovo dovoljno puta da kažem - OneBlade radi sve za mene.

Kad kažem radi sve za mene, to zaista i mislim.

Ovaj uređaj poseduje dodatne nastavke koji su namenjeni i za telo – češljić za trimovanje dlačica na telu kao i zaštitu koja se stavlja na oštricu, opet za zaštitu osetljivih delova tela.

Lice i telo set sadrži oštricu s dva "click on" nastavka za dodatnu zaštitu, idealni za osetljiva područja. Pružaju dodatnu zaštitu i na područjima ispod pojasa. To su nastavci za zaštitu kože i tela koji će vam omogućiti lako trimovanje u svim smerovima. 

Sezona letovanja je počela, lepo vreme, sunce, plaže i kompaktan uređaj koji radi sve i sa kojim ćete biti sigurni da neće biti iritacija ili posekotina. Moći ćete sa samopouzdanjem da se pojavite na plaži.

Uz sve to, optimalna zamena je tek nakon 4 meseca korišćenja (mereno na 2 puna brijanja nedeljno).

Dodatkom nekog od uključenih češljića, dobija se trimer koji skraćuje bradu na dužinu koja je naznačena na češljićima (zavisno od modela, naravno).

Baterija je dopunjiva i traje od 45 do 60min (zavisno od modela). Uređaj je vodootporan. Može se koristiti i na suvo i na mokro, sa ili bez pene za brijanje.

I ovo je izuzetno korisna stvar, pa ne mogu dočarati rečima koliko puta sam krenuo na poslovni put, a da sam u žurbi potpuno zaboravio da ponesem i neke najosnovnije stvari, a da ne govorim o peni za brijanje.

Ispod tuša rešim sve, bez pene i ostalih zavrzlama.

Dakle gde god da ste, šta god da imate kod sebe od kozmetike, sasvim je sigurno da ćete moći da sredite svoju bradu na način na koji vi želite. Zbog svega toga, OneBlade je gedžet koji svaki muškarac treba da ima, a ostale stvari na onoj listi mogu i kasnije da dođu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA