Huawei FreeBuds Lipstick slušalice: Obradujte vašu lepšu polovinu jedinstvenim poklonom za 8. mart

Kada su Huawei FreeBuds Lipstick slušalice stigle na testiranje, znao sam da sam pronašao savršen poklon

  • 0
Huawei FreeBuds Lipstick Foto: Huawei

Ako ste kao i ja, desi vam se s vremena na vreme neki propust u planiranju kada se radi o poklonima za lepšu polovinu. Vi niste zaboravili, ali ste kao i ja, bili izuzetno zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, da sasvim sigurno niste imali vremena da odete u kupovinu.

Obično u ovo doba godine, u panici češljam internet kako bih našao savršeni poklon. Moja lepša polovina, naravno, ima specifičan ukus, te mi za pronalaženje poklona često treba malo više vremena.

Međutim, evo ga 8. mart, tu je, a ja ne paničim. Zašto?

Kada su Huawei FreeBuds Lipstick slušalice stigle na testiranje, znao sam da sam pronašao savršen poklon.

Kao i svaka devojka, tako i moja, neizmerno mnogo uživa u “pozajmljivanju” mojih stvari. Dukseve svoje ne viđam odavno, svaki put kada skrenem pogled sa hrane fali nekolicina pomfrita, a nedavno je počela da pozajmljuje i moje slušalice.

Već neko vreme koristim Huawei FreeBuds 4, odlikuju se open-fit dizajnom, komforom prilikom nošenja, zvukom visoke rezolucije i prvim ikada adaptivnim aktivnim poništavanjem šuma (eng. Adaptive Ear Matching (AEM) active noise cancelation).

Huawei FreeBuds 4 uživanje u omiljenoj muzici podižu na viši nivo, zahvaljujući inovacijama i pristupu orijentisanom na poboljšanje korisničkog iskustva.

Sve je to i ona primetila, te je odlučila da ih pozajmi, jer je na “prvu loptu” bila oduševljena njima. Naravno, ja sam romantična duša, pa sam to dopustio. Ali svaki dan u gradskom prevozu sam razmišljao o tome koliko mi nedostaju… kao što rekoh, romantična duša.

Onda su stigle Huawei FreeBuds Lipstick, koje su po svojim performansama gotovo identične FreeBuds “četvorci”, ali izgledaju kao karmin! Dobro ste čuli, kao karmin.

FreeBuds Lipstick se sasvim sigurno ističu

One su kombinacija vrhunske tehnologije i visoke mode, a njihova crvena boja zapada za oko, baš kao i kućište u obliku karmina. Toliko vremena provodim sa svojom lepšom polovinom, da sam gotovo ekspert za stvari u njenom neseseru za šminku. Sada može i njih tu da stavi.

Huawei FreeBuds slušalice Foto: Huawei

Uprkos kompaktnom, a udobnom dizajnu – svaka slušalica teži 4.1g – FreeBuds Lipstick poseduju dinamičke drajvere od 14.3mm, koji unapređuju bas stvarajući impresivno dubok zvuk.

Mogućnost aktivacije efekta poništavanja šuma (active noise cancelation – ANC) će umanjiti zvuke okoline koji mogu pokvariti iskustvo slušanja i omogućiti najbolje slušanje muzike.

Predivno kućište za punjenje koje podseća na pravi karmin napravljeno je od nerđajučeg čelika, sa elegantnim crno-zlatnim detaljima koji se neprimetno utapaju sa svim ostalim modnim dodacima.

Ipak, nije sve u izgledu: kućište takođe neprestano puni slušalice što znači 22 sata slušanja muzike i to bez prestanka.

Između ostalog, one takođe omogućuju povezivanje sa dva uređaja istovremeno, a tu je i automatska konekcija slušalica sa telefonom, računarom ili tabletom. Potrebno je samo otvoriti kućište u njihovoj neposrednoj blizini i odmah ste povezani.

Kako znam koliko su joj se dopale FreeBuds “četvorke”, apsolutno sam siguran da će biti oduševljena FreeBuds Lipstick-om.

A za one koje nisu u vezi - dame, ovo je Vaš dan, Vaš praznik. Poklonite ih sebi, častite se i uživajte u svom danu. Za ovo vam sasvim sigurno nisu potrebni muškarci.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA