≫ 

Sony vraća svoj kultni Walkman: Cena do 3.200 dolara

Lansiraće dve nove verzije ovog kultnog muzičkog plejera

  • 0

Najnoviji modeli u legendarnoj Sony-jevoj Walkman liniji dolaze sa izuzetno visokim cenama: 1.600 dolara za “standardni” model i do 3.200 dolara za pozlaćeni model.

To je prilično velika promena u odnosu na vrhunac Walkman-a 1980-ih i 90-ih kada se prodavao za 100 do 200 dolara, ali postoji dobar razlog za to: Sony-jev kultni muzički plejer je prilično evoluirao od tada kada je prvenstveno služio kao sredstvo puštanja mikstejpova punih pesama snimljenih sa radija.

Danas, Walkman linija namenskih muzičkih plejera je niša, usmerena na audiofile koji žele da slušaju audio formate visokog kvaliteta “bez gubitaka” (eng. lossless).

S tim u vidu, najnoviji modeli u Walkman liniji imaju vrhunske komponente namenjene da vam “pomognu da izvučete maksimum iz svoje muzike”, a Walkman uređaji podržavaju različite audio formate “bez gubitaka”.

Novi Walkman modeli podržavaju dodatni prostor za skladištenje preko slotova za SD karticu. Model od 1.600 dolara dolazi sa 128 GB interne memorije, a model od 3.200 dolara dolazi sa 256 GB.

Očekuje se da će oba modela biti lansirana ovog aprila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA