≫ 

Konačno možete da strimujete YouTube Music na pametnom satu koji koristi Wear OS

Google-ova muzička usluga sada ispravno radi i na vašem zglobu

  • 0
Pametni sat Foto: Unsplash

YouTube Music na Wear OS-u sada radi onako kako biste očekivali. Kao što The Verge primećuje, Google-ova muzička usluga sada reprodukuje muziku direktno iz Wear OS aplikacije, bilo da ste na LTE ili WiFi mreži.

Moraćete da se uparite sa Android telefonom za punu funkcionalnost (mobilni striming nije opcija za korisnike iPhone-a), a Premium pretplata je neophodna bez obzira na platformu. Međutim, ako ispunjavate te kriterijume, možete ostaviti telefon kod kuće znajući da ćete i dalje imati pristup svim svojim pesmama.

Nadogradnja vam takođe omogućava da dodate YouTube Music vidžet na vašem satu. Ako vam je potrebno slušanje bez interneta, Smart Downloads će automatski osvežiti vašu biblioteku na satu kad god ste povezani na WiFi. Nadogradnja za striming trebalo bi da bude gotova ove nedelje.

Strimovanje muzike prve strane na Wear OS-u bilo je, blago rečeno, problematično. Google Play Music je bio dostupan na platformi, ali kompanija je ugasila tu uslugu 2020. i prešla na YouTube, koji nije najbolje funkcionisao.

YouTube Music je došao na Wear OS (samo sa oflajn reprodukcijom) u leto 2021, ali je prvobitno bio ograničen na Galaki Vatch 4 i nije došao na Vear OS 2 uređaje do septembra te godine. Morali ste da se okrenete Spotify-ju i drugim uslugama trećih strana za striming, a u nekim slučajevima to uopšte nije bila opcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA