≫ 

Korisnici Apple Watch-a dobijaju funkciju koju su dugo želeli, evo kako da je aktivirate

Sa režimom za uštedu baterije, korisnici Apple Watch-a zameniće zahtevne funkcije za bolje trajanje baterije

  • 0
Apple Watch, Pametni sat, sat, tehnologija Foto: Pixabay.com

Apple u novom watchOS 9 ažuriranju za Apple Watch, konačno donosi pravi način za uštedu baterije. To je dugo očekivana funkcija koja bi trebalo da značajno poboljšati trajanje baterije ovog sata.

Naime, funkcija se može aktivirati ručno kroz Control center ili meni podešavanja. Korisnici će takođe biti obavešteni da uključe uštedu baterije kada njen kapacitet padne na 10 procenata, a isključiće se kada dostigne 80 procenata.

Kako prenosi bug.hr, ušteda baterije će isključiti zahtevnije funkcije Apple Watch-a, kao što su uvek uključeni ekran, praćenje otkucaja srca i kiseonika u krvi i podsetnici za vežbanje. Ako je sat povezan sa iPhone-om, korisnici će dobijati obaveštenja svakog sata. U suprotnom, ova funkcija će takođe isključiti dolazne pozive, obaveštenja, Wi-Fi i mobilnu mrežu.

Takođe treba napomenuti da će animacije biti smanjene, tako da iskustvo korišćenja Apple Watch-a neće biti glatko kao obično, a korisnici će imati pristup samo osnovnim funkcijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA