Vreme čitanja: oko 4 min.

Xiaomi električni trotinet 4 Pro – vožnja budućnosti: Vaš vodič za najbolji električni trotinet na tržištu

Vreme čitanja: oko 4 min.

Xiaomi električni trotinet 4 Pro privlači pažnju svojim izuzetnim performansama i naprednim sigurnosnim funkcijama

  • 1
Xiaomi električni skuter 4 pro Foto: Nikola Anđić

Gradovi svuda oko nas počinju da se menjaju, pružajući prostor novim, inovativnim načinima kretanja. Među svim tim promenama, jedan trend se naročito izdvaja - rastuća popularnost električnih trotineta. Ovi mali, agilni uređaji postali su omiljeni način prevoza u gradovima širom sveta, omogućavajući ljudima da se brzo i efikasno kreću, izbegavajući gužvu u saobraćaju.

Među širokim spektrom dostupnih modela, Xiaomi električni trotineti izdvajaju se kao jedan od najpoželjnijih na tržištu. Posebno, najnoviji model, Xiaomi električni trotinet 4 Pro koji smo imali priliku da testirammo, privlači pažnju svojim izuzetnim performansama i naprednim sigurnosnim funkcijama.

Sa priznanjem kao što je UL IoT Security Rating Gold sertifikat, Xiaomi električni trotinet 4 Pro pruža korisnicima sigurnost i pouzdanost na nivou koji nije viđen u ovoj industriji. Ovaj prestižni sertifikat garantuje najviši nivo bezbednosti ličnih podataka, dajući korisnicima dodatni mir u pogledu digitalne bezbednosti dok koriste svoj trotinet.

Xiaomi električni skuter 4 pro Foto: Nikola Anđić

Ali šta to zapravo znači? UL IoT Security Rating Gold sertifikat je, u suštini, potvrda da je trotinet prošao rigorozna testiranja stručnjaka iz kompanije UL. Ova provera obuhvatala je testiranje protokola povezivanja, ažuriranje firmware-a, enkripciju podataka, mehanizme autentifikacije i zaštitu od potencijalnih ranjivosti. Xiaomi električni trotinet 4 Pro je prvi skuter na svetu koji je uspeo da zadovolji sve ove stroge kriterijume.

Ali sigurnost ličnih podataka nije jedina prednost ovog uređaja. Izrađen sa praktičnošću na umu, Xiaomi električni trotinet 4 Pro nudi impresivne performanse koje će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.

Sa maksimalnom brzinom od 25 km/h, ovaj uređaj se lako kreće ulicama omogućavajući vam da stignete brzo do odredišta. Na raspolaganju su vam čak 3 režima rada - pešački sa brzinom od 6km/h, zatim standardni režim sa brzinom od 20km/h ili sportski sa gorepomenutom brzinom od 25km/h, a da biste promenili režim i prilagodili brzinu u skladu sa okruženjem dovoljno je samo da dva puta dodirnete dugme za napajanje.

Takođe, nećete više morati da brineti o bateriji je Xiaomi električni skuter 4 Pro jer je domet čak 45 kilometara sa samo jednim punjenjem, a poseduje čak šest zaštita kako bi baterija bila izdržljiva. Stanje baterije uvek možete proveriti na aplikaciji Mi Home koju sa uređajem povezujete preko Bluetooth-a i korišćenje aplikacije je izuzetno jednostavno i intuitivno.

Što se tiče težine, Xiaomi električni skuter teži samo 16,5kg, iako mu je nosivost čak 120kg, a ram je napravljen od aluminijuske legure. Njegov dizajn omogućava lako sklapanje što olakšava pri skladišenju. Takođe, odlikuje reflektorima na prednjem, bočnom i zadnjem delu što poboljšava vidljivost u uslovima slabog osvetljenja.

Pored toga, nećete morati da brinete o sigurnom zaustavljanju tokom vožnje jer poseduje E-ABS regenerativni sistem protiv blokiranja točkova, a prednji i zadnji kočioni sistem se aktiviraju jedan za drugim. Ovaj trotinet ima točkove izrađene od Xiaomi DuraGel guma veličine 10" te će vam vožnja biti udobna čak iako vozite po neravnom putu.

Xiaomi električni skuter 4 pro Foto: Nikola Anđić

Xiaomi električni trotinet 4 Pro je izgrađen da izdrži različite vremenske uslove posedujući IPX4 za otpornost na prskanje vodom. Može se koristiti u temperaturnom opsegu od -10°C do 40°C, a može se skladištiti u temperaturama od -20°C do 45°C.

Pored brojnih funkcionalnosti koje Xiaomi električni trotinet 4 Pro nudi, ne treba zaboraviti ni na komplet prateće opreme koji možete da kupite. Sigurnost i praktičnost uključene su u svaki aspekt dizajna, počevši od kacige za zaštitu do torbice za praktično odlaganje ličnih stvari.

Kaciga za trotinet dizajnirana je da maksimalno štiti korisnika tokom vožnje. Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova kaciga obezbeđuje optimalnu zaštitu i udobnost, dok istovremeno izgleda elegantno i moderno. Pored toga, uključena torbica pruža dodatnu praktičnost, omogućavajući vam da lako nosite svoje stvari dok se krećete gradom.

Ali Xiaomi ne brine samo o vašoj sigurnosti tokom vožnje. Zajedno sa trotinetom, nudi vam se i katanac za dodatnu sigurnost, kao i pumpa za gume. Ovaj katanac vam omogućava da ostavite svoj trotinet na javnom mestu bez straha od krađe, dajući vam mir uma dok se bavite svojim dnevnim aktivnostima.

Xiaomi električni skuter 4 pro Foto: Nikola Anđić

U svetu koji se ubrzano menja, gde su nove tehnologije sveprisutne, Xiaomi električni trotinet 4 Pro predstavlja savršenu simbiozu praktičnosti, performansi i sigurnosti. Možda je vreme da se i vi pridružite ovom trendu i pređete na efikasan i ekološki prihvatljiv način prevoza koji ovaj uređaj pruža. Bilo da želite da izbegnete saobraćajne gužve, uživate u brzoj vožnji ili samo želite da se zabavite, Xiaomi električni trotinet 4 Pro je tu da vam pruži sve što vam je potrebno.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prilagodjavanje trotineta

    17. jun 2023 | 10:11

    Xiaomi Pro 2 električni trotinet moze da se moduje postoje firme koje proizvode delove za modovanje ovog trotineta, to su amortizeri, baterije, gume, kontroleri, softver za kontrolere itd. Model pro je malo duzi u odnosu na standardni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA