Vreme čitanja: oko 2 min.

Unapredite svoju svakodnevnicu Xiaomi inovacijama

Vreme čitanja: oko 2 min.

Živimo u vremenu tehnološke revolucije i svedoci smo neverovatno brzog razvoja tehnologije koja se menja iz dana u dan

  • 0
Xiaomi uređaji Foto: Promo/ Xiaomi

Xiaomi je brend koji prednjači u inovacijama i vrhunskim, kvalitetnim uređajima koji su u toku sa najnovijom tehnologijom i olakšavaju svakodnevnicu svojim korisnicima. Kako bismo vam pomogli u izboru proizvoda koji će vam unaprediti život i uštedeti vreme, izdvojili smo najpopularnije proizvode iz pet kategorija.

Robot usisivač – Savršen asistent za održavanje čistoće prostora

Xiaomi usisivači sa navigacionim sistemima i naprednom tehnologijom održaće vaše prostorije besprekorno čistim, bez bilo kakvog truda. Kupovinom ovih usisivača više nećete morati da razmišljate o čišćenju i ostaće vam vremena da se fokusirate na bitnije aktivnosti.

Xiaomi uređaji Foto: Promo/ Xiaomi

Električni trotineti – Prevoz nikad nije bio lakši

Xiaomi trotineti pružiće vam mogućnost brzog, udobnog i lakog prevoza sa jednog dela grada na drugi. Njihov jednostavni dizajn čini ih lakim za korišćenje, samim tim i praktičnim jer svaki možete složiti tako da vam ne zauzima previše mesta. Xiaomi električni trotineti omogućiće vam da otkrijete svoj grad na potpuno nov način.

Xiaomi uređaji Foto: Promo/ Xiaomi

Bežične slušalice – Za ljubitelje muzike i dobrog zvuka

Zašto ne biste uživali u omiljenoj pesmi, seriji ili podcastu uz neverovatan zvuk Xiaomi bežičnih slušalica? Poništavanje buke, jednostavno rukovanje, snažna baterija i Xiaomi earbuds aplikacija samo su neke od prednosti ovog uređaja koje će vam omogućiti da se prepustite sjajnom zvuku visokog kvaliteta.

Xiaomi uređaji Foto: Promo/ Xiaomi

Pametni satovi – Lakše vođenje zdravog života

Xiaomi pametni satovi i narukvice su mnogo više od običnih gedžeta. Oni su partneri koji će vam pomoći da ostanete u formi, ali i da stignete da završite sve vaše obaveze. Xiaomi pametni satovi mere nivo kiseonika u krvi, puls, stres i nude vežbe disanja koje će vam pomoći da se lakše nosite sa nelagodnim situacijama. Satovi se uklapaju uz svačiji stil, a uz uređaj možete kupiti i različite narukvice koje se lako menjaju.

Xiaomi uređaji Foto: Promo/ Xiaomi

Prečišćivači vazduha – Čist vazduh u vašem domu

Uz Xiaomi prečišćivače nećete morati da brinete o alergijama, raznim mirisama i čistini vazduha u vašem domu. Prečišćivači vazduha imaju dugi životni vek i sadrže filtere koji pomažu pri blokiranju čestica poput prašine i dlaka iz vazduha.

Xiaomi uređaji Foto: Promo/ Xiaomi

Svaki Xiaomi proizvod služi da vam olakša život i unapredi vašu svakodnevnicu. Mi smo izdvojili samo neke od artikala koji su najprodavaniji, dok na našem sajtu možete pronaći i vodič kroz kupovinu Xiaomi proizvoda, sa više informacija.

Jedno je sigurno – za koji god uređaj da se odlučite, sigurno nećete pogrešiti.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA