Vreme čitanja: oko 2 min.

Testirali smo Huawei Watch GT 4: Stil, snaga i zdravlje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrili smo zašto je ovaj sat mnogo više od elegantnog dodatka na vašoj ruci

  • 0
Huawei Watch GT 4 Foto: Marko Jovanović

U poslednje vreme se govori dosta o pametnim satovima u tehnološkoj zajednici. Da, lepi su i elegantni, ali da li su zaista neophodni? Sedam dana sa Huawei Watch GT 4 satom potpuno je promenilo moju percepciju. Nije to samo dodatak koji se nosi na ruci – ovo je životni asistent koji menja način na koji se odnosimo prema vremenu, zdravlju i sebi samima.

Prvi utisak? Sat se uklapa u svaku situaciju. Dok sam šetala Knez Mihailovom, razmišljala sam kako se ovaj sat sa prstenastim okvirom savršeno uklapa uz svaki stil odevanja. Ali, ovaj sat je mnogo više od estetike. Posebno me je impresionirala njegova baterija koja je izdržala čitavu nedelju bez punjenja. Da, dobro ste čuli, sedam dana.

Fizička spremnost kao igra

Počela sam da se bavim amaterskim penjanjem i to uglavnom radim na Košutnjaku. Activity Ring na satovima nije novost, ali Huawei Watch GT 4 podiže ovu funkciju na sasvim novi nivo. Novi vizuali i precizno praćenje svakog koraka, svake sagorene kalorije i svake minute treninga pretvorili su moju novu rutinu u pravu avanturu. A kao šlag na torti, sistem nagrada i takmičenja na ovom pametnom satu me je dodatno motivisala.

Huawei Watch GT 4 Foto: Marko Jovanović

Kasnije u toku dana, i u toku radnog vremena dok sam išla od jednog sastanka do drugog, Stay Fit aplikacija mi je postala najbolji prijatelj. Ova aplikacija je pokazala svoju moć pružajući analize koje nisu površinske i koje su personalizovane za nas. Kalorijski deficit, planovi za vežbanje i generalni napredak ka željenoj kilaži – sve je tu.

Košutnjak, Stena za penjanje sa koje je pao čovek Foto: Nikola Tomić

Kada sam se vratila kući, isprobala sam i TruSleep™ 3.0 tehnologiju. Ne samo da sam imala potpuni uvid u sve faze sna, već je funkcija za praćenje apneje dala posebnu vrednost ovom uređaju. Uz sve ove podatke, postaje mi jasno da Huawei Watch GT 4 nije običan pametni sat, već je i moj noćni savetnik za kvalitetan odmor.

Na kraju, testirala sam kompatibilnost ovog sata sa Android i iOS uređajima. Ja konkretno koristim iPhone i uspela sam da povežem sat bez bilo kakvih poteškoća, savršeno je funkcionisao sa oba operativna sistema, potvrđujući svoju univerzalnost.

Sedam dana sa Huawei Watch GT 4 nije samo promenilo moje stavove kada je reč o pametnim satovima, već i na to kako tehnologija može da obogati naš život na neočekivane načine. Ovaj sat je istovremeno stilski dodatak i životni trener.

Kroz analize, podsetnike i nagrade, Huawei Watch GT 4 je mnogo više od uređaja koji pokazuje vreme. To je životni asistent koji vas inspiriše da budete najbolja verzija sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA