Vreme čitanja: oko 1 min.

Logitech sprema "pametan" miš: Pomaže vam da pišete mejlove ili uređujete tekstove, evo koliko košta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Logitech očekuje da će ova funkcionalnost poboljšati produktivnost korisnika

  • 0
Logitech miš sa AI dugmetom Foto: Logitech

Logitech planira da u aprilu lansira novi model miša, Signature AI Edition M750, koji će biti dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji po ceni od 49.99 dolara.

Ovaj miš uključuje specijalizovani AI taster koji pokreće Logi AI Prompt Builder, aplikaciju koja je deo Logi Options+ softvera. Pritiskom na AI taster, korisnici aktiviraju Prompt Builder unutar Options+ aplikacije, što im omogućava da istaknu, kopiraju ili uredjuju tekst na kojem trenutno rade.

Logitech očekuje da će ova funkcionalnost poboljšati produktivnost korisnika nudeći im jednostavne opcije za rečenicu, sumiranje teksta ili čak sastavljanje mejlova. Takođe, korisnici koji već poseduju neke od postojećih Logitech uređaja koji nemaju posvećeni ChatGPT taster, moći će da remapiraju neko drugo dugme za aktiviranje iste funkcije, piše PCWorld.

Aplikacija nudi različite stilove obrade teksta, poput "zabavnog" i "profesionalnog", što korisnicima daje fleksibilnost u prilagođavanju izlaza AI alata prema specifičnim potrebama ili kontekstu u kojem se nalaze. Logitech sa ovim potezom nastoji da demistifikuje korišćenje AI tehnologije i učini je intuitivnom i pristupačnom za svakodnevnu upotrebu.

Logitech kroz ovu inovaciju pokazuje predanost prema integraciji AI tehnologije u svakodnevne uređaje, čime korisnicima pruža moćne alate za efikasniji i angažovaniji rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA