Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati Jutjuber tvrdi da je Rabbit R1 AI asistent izgrađen na prevari

Vreme čitanja: oko 1 min.

Coffeezilla optužuje osnivača i izvršnog direktora da je bio mnogo ozbiljniji u vezi sa NFT projektom nego što je prvobitno sugerisao

  • 0

Poznati Jutjuber i istraživač Coffeezilla, čije je pravo ime Stiven Findejsen, objavio je novu istragu u kojoj tvrdi da je startap iza AI uređaja Rabbit R1 izgrađen na prevari. Coffeezilla, koji ima preko 3,47 miliona pretplatnika, u svom najnovijem videu tvrdi da je kompanija Rabbit Incorporation, ranije poznata kao Cyber Manufacturing Co, preimenovana samo dva meseca pre lansiranja AI asistenta Rabbit R1.

Prema Coffeezilli, Cyber Manufacturing Co. je prikupio 6 miliona dolara u novembru 2021. za "Next Generation NFT Project GAMA". Izvršni direktor Rabbit Incorporation, Džesi Lju, opisao je GAMA kao "zabavan mali projekat". Međutim, Coffeezilla optužuje osnivača i izvršnog direktora da je bio mnogo ozbiljniji u vezi sa projektom nego što je prvobitno sugerisao.

U starim snimcima iz aplikacije Clubhouse, Džesi Lju je govorio o GAMA projektu za koji je tvrdio da će biti karbonski negativan kripto 2.0 ili Bitcoin 2.0.

Coffeezilla postavlja pitanje: "Ali gde su milioni? Kada je kompanija promenila ime u Rabbit, gde su ti milioni otišli? Da li su preusmereni na razvoj Rabbit projekta?"

Coffeezilla tvrdi da investitori GAMA projekta još uvek nisu refundirani i procenjuje da bi iznos za refundaciju mogao da bude oko milion dolara. U odgovoru na ove optužbe, Rabbit Incorporation tvrdi da je svih 6 miliona dolara prikupljenih za GAMA projekt korišćeno isključivo za taj projekat.

Rabbit Incorporation je odgovorio na pitanja Coffeezille nakon objavljivanja videa, navodeći: "Ne postoji način da se zapravo 'refundira' NFT osim ako vlasnik sam ne pristane da 'spali' NFT-ove na blokčejnu. Ne slažemo se sa tvrdnjom da je GAMA projekat 'napušten' kada je otvorenog koda i vraćen zajednici, u skladu sa povratnim informacijama zajednice."

(Telegraf.rs)

Video: Broš sa veštačkom inteligencijom? Ovo je Humane AI Pin

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA