Vreme čitanja: oko 3 min.

Samsung Galaxy A55 i Fit3 – Proleće u znaku zdravih stilova života

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Proleće je savršeno vreme za uvođenje zdravih stilova života. Pre nego što krenu letnje vrućine, ovo doba godine treba što bolje iskoristiti za redovno vežbanje na otvorenom i uvođenje zdravijih navika

  • 0
Samsung Foto: Promo/ Samsung

Svež vazduh i sunčeva svetlost doprinose poboljšanju raspoloženja i jačanju imuniteta. Provodite vreme u prirodi, meditirajte ili praktikuju jogu kako biste smanjili stres i povećali osećaj mira i blagostanja. Osim fizičke aktivnosti, proleće je idealno i za zdraviju ishranu. Ubacite više svežeg voća i povrća u jelovnik, iskoristite sezonske namirnice bogate vitaminima i mineralima. Hidratacija je takođe ključna, pa ne zaboravite da pijete dovoljno vode.

Na ovom putu ka boljem fizičkom i mentalnom zdravlju, dobri saputnici su i pametni gedžeti, tj. pametni telefoni i fitnes narukvice, koji će beležiti sve što je potrebno kako biste na jednom mestu imali podatke o svojim navikama i vežbanju. Samsung Galaxy A55 pametni telefon i Fit3 narukvica predstavljaju ovakav sistem i pružaju širok spektar mogućnosti za kreativnu upotrebu, čineći naše živote efikasnijim i zabavnijim.

Galaxy Fit3 - partner u zdravom životu

Napredne funkcije praćenja zdravlja fitnes narukvice Galaxy Fit3, beležiće sve vaše aktivnosti. Bilo da pratite svoje korake, puls ili kvalitet sna, Galaxy Fit3 će vam pružiti sve potrebne informacije za unapređenje zdravstvenih navika. Svojim modernim dizajnom, izdržljivim kućištem od aluminijuma i širokim izborom lica sata za personalizaciju, Galaxy Fit3 se lako uklapa u svaki stil života. Sa baterijom koja traje do 13 dana i certifikatima za otpornost na vodu i prašinu, možete biti sigurni da će vas Fit3 pratiti kroz sve vaše aktivnosti. Ovog malog fitnes pratioca možete i da personalizujete i date mu moderan izgled izborom nekog od 100 unapred postavljenih predloga prikaza informacija ili podešavanjem sopstvenih fotografija kao pozadine. Takođe, možete da kombinujete i uklapate različite narukvice, tako da prate modnu i dnevnu rutinu.

Galaxy Fit3 možete vrlo udobno da nosite i kada spavate, kako bi on pratio vašu dinamiku spavanja, detektovao hrkanje i pratio nivo kiseonika u krvi. Na osnovu individualnih obrazaca sna, Galaxy Fit3 korisnicima nudi personalizovanu funkciju Sleep Coaching sa konkretnim uvidima koji vam pomažu da bolje razumete svoj san i na osnovu toga uvedete pozitivne promene.

Samsung Foto: Promo/ Samsung

Galaxy A55 5G - Inovacije u tehnologiji dostupne svima

Osim što sa fitnes narukvicom predstavlja funkcionalno jedinstvo i garantuje optimalno praćenje zdravstvenog stanja i vežbanja, pametni telefon Galaxy A55 5G obezbeđuje Samsung Knox, višeslojna bezbednosna Galaxy platforma, koja garantuje bezbednost svih vaših podataka. Kao jedna od najsigurnijih bezbednosnih platformi na svetu, Samsung Knox je osmišljen da čuva kritične informacije i štiti od ranjivosti uz sveobuhvatan bezbednosni hardver, detektovanje pretnji u realnom vremenu i udruženu zaštitu kao holistički pristup duž celog Galaxy ekosistema.

Samsung Foto: Promo/ Samsung

Takođe, ovaj pametni telefon postavlja novi standard u fotografiji noću s unapređenom Nightography funkcijom. Sada možete da uhvatite živopisne i jasne fotografije čak i u uslovima slabog osvetljenja, a nudi i neverovatne mogućnosti za snimanje video zapisa. Tako da će fotografije i snimci vašeg vežbanja biti vrlo profesionalni i spremni za objavljivanje na društvenim mrežama, pa se možete pohvaliti svojim vežbanjem. Sa optičkom stabilizacijom slike (OIS) i digitalnom stabilizacijom slike video zapisa (VDIS), vaši video zapisi će biti oštri i jasni, čak i pri snimanju u pokretu.

Samsung Foto: Promo/ Samsung

Galaxy A55 i Fit3 donose revolucionarne inovacije u mobilnu tehnologiju. Sa naprednim mogućnostima fotografisanja, imersivnim iskustvom i potpunom integracijom u Galaxy ekosistem, ovi uređaji predstavljaju pravu kombinaciju funkcionalnosti i stila. Bez obzira da li tražite savršen telefon za fotografisanje ili pametni sat za praćenje zdravlja, Galaxy A55 i Fit3 su tu da unaprede vaš životni stil i pomognu vam da ostvarite svoje ciljeve.

Uz kupovinu Galaxy A55 5G pametnog telefona dobićete 6 meseci besplatne Microsoft 365 Basic usluge i 100 GB prostora za skladištenje u oblaku. Ova ponuda dostupna je do 30.6.2024. godine, uz mogućnost otkazivanja pretplate u toku probnog perioda bez naknade.

Svi detalji ove promo ponude, nalaze se na linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA