NAJZAD: Rešite se zamršenih slušalica zauvek (VIDEO)

Umesto da se svaki put iznova mučite, pokušavajući da raspetljate kablove slušalica, možete da koristite "why knot" držač, koji će ih sprečiti da se zamrse

  • 4

Ponovo su vas iznervirale slušalice za mobilni telefon ili mp3, koje su se nekako zamrsile u vašem džepu? Verovali ili ne, rešenje postoji, i to u komšiluku: osmislili su ga mladi dizajneri iz Hrvatske.

Kako pišu hrvatski mediji, nekoliko mladih inovatora osmislilo je proizvod "Why knot": držač za slušalice koji sprečava njihovo upetljavanje.

Za početak, predstavljena je verzija proizvoda koja je kompatibilna sa slušalicama koje dobijate uz ajfon, Samsung, HTC i još neke modele, dok će kroz nekoliko dana na tržište stići i univerzalni model za sve slušalice.

Mediji u Hrvatskoj kao autora ističu Mladena Šimića (27), koji, kako piše Index.hr, "iza sebe ima već nekoliko patentnih prijava, te je koautor mobilne aplikacije "World In Numbers" za Android tržište".

Više o ovom projektu, ali i načinima kako da pomognete ovom autoru, možete saznati na njihovoj Indiegogo stranici.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA