Sve ljubitelje igara na ovogodišnjem Gamesconu čeka veliko iznenađenje

Gamescon, sajam gaminga i pop kulture, biće održan od 30. novembra do 2. decembra.

  • 0

Od ove godine, zvanično najveći gejming festival na Balkanu biće održan u Hali 1 i Hali 2 BG sajma na više od 25.000 m2.

Parola sajma je “levelovati se mora”, a okupiće kompletnu industriju gejming zabave i na desetine hiljada ljubitelja gejminga.

Fokus sajma je na PC gejmingu, konzolama i VR tehnologijama.

Jedna od možda najzanimljivijih stvari biće i predstavljanje brenda Trust. U pitanju je holandski brend koji postoji preko 35 godina.

Poslednjih godina Trust je fokusiran na gaming periferije i redovno je prisutan na svim velikim svetskim gejming festivalima kao što su Gamescom u Kelnu, Milan Games week u Milanu, Paris games week, a ove godine Trust će svoje gejming proizvode predstaviti i u Beogradu.

Foto: Promo

Tokom sva 3 sajamska dana biće mnoštvo dešavanja na Trust štandu – posete poznatih gejmera, youtubera itd.

Ipak, glavna atrakcija štanda, a i celog Games Cona će biti Trust gaming car – pokretna igraonica na točkovima, opremljena najsavremenijim monitorima, konzolama i Trust gaming periferijom.

Foto: Promo

Ali ova oprema tu neće biti samo za posmatranje, već će svi posetioci moći da na ovoj opremi odigraju neke od najpopularnijih igara i osvoje veliki broj nagrada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA