Nordeus predstavio novu besplatnu igru - Heroic od danas može da se igra na Android i iOS uređajima

Nordeus, kreator Top Elevena, najuspešnije mobilne sportske igre na svetu, sada je predstavio svoju novu besplatnu igru: Heroic – Magic Duel. Ova brza strateška igra, koja je od danas dostupna na iOS i Android mobilnim uređajima širom sveta

  • 0

Igra Heroic je stvorena da testira talenat, reflekse i taktičko razmišljanje igrača kroz seriju brzih i oštrih linijskih PvP borbi.

Krajnji cilj igrača je da iskoristi specifične prednosti i nadograđuje svakog od pet različitih heroja, kako bi savladao izazove u svakoj od arena i dominirao nad protivnicima.

Pre svake bitke igrač mora izabrati dve omiljene magije koje su karakteristične za svakog heroja i napraviti izbor između čak 50 različitih miniona, kako bi kreirao nepobedivu kombinaciju koja odgovara njegovoj strategiji.

Igrači Heroica moraju biti spremni u svakom trenutku, pošto se neprijateljski portali ruše u realnom vremenu i iz tog razloga brze reakcije će biti sve što stoji između ubedljive pobede i brzog poraza.

Karakteri u igri i borbene arene su dizajnirane uz mnoštvo detalja, oživljavaljući tako intenzitet bitke i mračnu fantaziju ovog jedinstvenog sveta, dok aktivne animacije bitki uvlače igrače još dublje u borbe.

Kreirajte gildove sa prijateljima kako bi trenirali ili učestvovali u uzbuljivim boss rejdovima zajedno zahvaljujući moćnim čudovištima i ultimativnim bitkama koje čine Heroic prvom igrom ovog tipa na moblinim uređajima.

Nordeus će se pobrinuti da se svet Heroica konstantno širi uz globalne i lokalne liderbordove i uzbudljive lajv eventove koji će uključiti dnevne izazove i nagrade. Veliki broj PvE događaja i PvP turnira znači da će uvek biti novih izazova i pobeda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA