• 0

Nordeus predstavio novu besplatnu igru - Heroic od danas može da se igra na Android i iOS uređajima

Nordeus, kreator Top Elevena, najuspešnije mobilne sportske igre na svetu, sada je predstavio svoju novu besplatnu igru: Heroic – Magic Duel. Ova brza strateška igra, koja je od danas dostupna na iOS i Android mobilnim uređajima širom sveta

  • 0

Igra Heroic je stvorena da testira talenat, reflekse i taktičko razmišljanje igrača kroz seriju brzih i oštrih linijskih PvP borbi.

Krajnji cilj igrača je da iskoristi specifične prednosti i nadograđuje svakog od pet različitih heroja, kako bi savladao izazove u svakoj od arena i dominirao nad protivnicima.

Pre svake bitke igrač mora izabrati dve omiljene magije koje su karakteristične za svakog heroja i napraviti izbor između čak 50 različitih miniona, kako bi kreirao nepobedivu kombinaciju koja odgovara njegovoj strategiji.

Igrači Heroica moraju biti spremni u svakom trenutku, pošto se neprijateljski portali ruše u realnom vremenu i iz tog razloga brze reakcije će biti sve što stoji između ubedljive pobede i brzog poraza.

Karakteri u igri i borbene arene su dizajnirane uz mnoštvo detalja, oživljavaljući tako intenzitet bitke i mračnu fantaziju ovog jedinstvenog sveta, dok aktivne animacije bitki uvlače igrače još dublje u borbe.

Kreirajte gildove sa prijateljima kako bi trenirali ili učestvovali u uzbuljivim boss rejdovima zajedno zahvaljujući moćnim čudovištima i ultimativnim bitkama koje čine Heroic prvom igrom ovog tipa na moblinim uređajima.

Nordeus će se pobrinuti da se svet Heroica konstantno širi uz globalne i lokalne liderbordove i uzbudljive lajv eventove koji će uključiti dnevne izazove i nagrade. Veliki broj PvE događaja i PvP turnira znači da će uvek biti novih izazova i pobeda.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima