• 0

Rešio je da prekrati dosadu, pa je u aerodromski monitor "uštekao" svoj PlayStation

Kada mu je obezbeđenje prišlo sa zahtevom da odmah prestane da koristi monitor, mladić ih je "veoma učtivo" upitao da li prvo može da završi rundu...

  • 0

Jedan "mlađi čovek", koji je čekao let na Međunarodnom aerodromu u Portlandu, u američkoj državi Oregon, pronašao je ne baš uobičajan način da prekrati dosadu. Iz prtljaga je izvadio svoju PlayStation 4 konzolu, povezao je na jedan od aerodromskih ekrana sa informacijama i počeo da igra Apex Legends.

Monitor na koji se "nakačio" prethodno je prikazivao mapu aerodroma, namenjenu putnicima za lakše snalaženje, pa je aerodromski kompjuterski sistem automatski registrovao i prijavio "kidnapovanje" ekrana.

Kada mu je obezbeđenje prišlo sa zahtevom da odmah prestane da koristi monitor, mladić ih je "veoma učtivo" upitao da li prvo može da završi rundu.

Njegova molba, naravno, nije uslišena, pa je kabl konzole ekspresno izvučen iz monitora. Uprava aerodoma je iskoristila ovaj incident da podseti putnike na to šta je na arodromu dozvoljeno a šta nije.

Video: Ovo je najbrži način da sve putnike u avionu bacite u depresiju

(Telegraf.rs/Kotaku)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima