• 0

Prince of Persia stiže u Beograd, rešava zagonetke i bori se protiv neprijatelja na Kalemegdanu

Prince of Persia: The Dagger of Time je igra koju budući igrači neće igrati za tastaturama svojih računara niti sa džojsticima svojih konzola u rukama...

  • 0

Kultna video igra, nastala davne 1989. godine, uskoro dobija svoje novo izdanje. Čuveni Prince of Persia, koji je do sada imao više verzija i nastavaka, a po kome je snimljen i film, nastavlja da rešava zagonetke i bori se protiv nepijatelja, ovoga puta, u nešto drugačijem obliku.

Prince of Persia: The Dagger of Time je igra koju budući igrači neće igrati za tastaturama svojih računara niti sa džojsticima svojih konzola u rukama, pošto će se igranje odvijati u virtuelnoj stvarnosti.

The Dagger of Time će biti timska igra u koju će, u jednom timu, moći da igra do četiri igrača. Oni će zajedno istraživati tvrđavu i rešavati komplikovane zadatke, kako bi na kraju iz nje mogli da pobegnu. Način igranja igre sličan je popularnim "escape room" igrama.

Ubisoft je do sada već izdao slične VR igre, zasnovane na popularnom serijalu Assassin's Creed, koje su imale identičan sistem igranja.

Prema informacijama koje je Ubisoft objavio na svom sajtu, Prince of Persia: The Dagger of Time će moći da se igra širom Evrope.

A u celoj priči najzanimljivije je to što je jedna od lokacija na kojima će novi Prince moći da se igra - Beograd. Pretpostavljamo da će njena scenarija biti smeštena na Kalemegrdansku tvrđavu.

Osim našeg glavnog grada, od lokacija u "komšiluku" igra će moći da se igra u Budimpešti i Beču. Kompletnu mapu lokacija širom Evrope možete pogledati na sajtu Ubisofta.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima