Vraćaju se kultni "crvići", autori igre najavljuju velike promene

Trejler ne otkriva mnogo, ali vraća sećanja na sate provedene ispred računara i bacanje bombi i granata na "neprijateljske" crviće

  • 2

Spremite ručne granate, kultni "crvići" se vraćaju na naše monitore i ekrane, a tvorci igre sada najavljuju nešto sasvim drugačije!

U godini koja je jubilarna 25. od nastanka igre, Team 17 je objavio trejler za novu Worms igru koja će biti prvi proizvod u ovoj franšizi još od 2016. godine.

Britanski programer je na Twitter-u najavio povratak ove potezne strateške igre, i nagovestio da bi ratoborni crvići mogli da pretrpe značajne promene.

Iako trejler ne otkriva puno informacija - niti u pogledu grafike i igrivosti, niti po pitanju imena nove igre, on vraća osećaj nostalgičnosti za starijim naslovima igre, piše sajt GiveMeSport.

Trejler prikazuje snimke klasične borbe koja se reprodukuju na televizoru. Potom se pojavljuje 3D crvić koji bejzbol palicom uništava TV - i to može biti naznaka da će nova igra biti kompletno urađena u 3D okruženju.

Prvi pokušaj prelaska u 3D svet 2003. godine prošao je vrlo kontraverzno, pa su se tvorci igre vratili svojim 2D korenima 2006. godine.

Worms igre se često navode kao serijal koja se oslanja na svoje pouzdane formule bez većih promena koje bi opravdale izlaske novih nastavaka, pa će biti zanimljivo videti šta ovoga puta Team 17 donosi lansiranjem nove verzije igre.

(Telegraf.rs/G.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    10. mart 2020 | 21:09

    Toooooo. Zakon igrica. 😄

  • penzos

    20. mart 2020 | 21:22

    imam 73 godine i danas igram worms 4 mayhem , a inače ranije sam imao skoro sve wormse koji su izlazili, najbolja igrica za mene !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA