Mafia: Trilogy - Kultna mafijaška igra se vraća u velikom stilu

Originalna Mafia će, u Definitive izdanju, velikom broju fanova doneti kultnu igru prerađenu u endžinu Mafije III, vizuelna poboljšanja, unapređeni gejmplej i dodatne sadržaje

  • 0

Kao što je to prošle nedelje u najavio, izdavač 2K Games je objavio sve detalje o novim izdanjima svog kultnog serijala igara Mafia.

Sva tri nastavka dobijaju svoje "konačno" izdanje. Tako će sve tri "Definitive Edition" igre biti dostupne pojedinačno i kao trodelni "paket" pod imenom Mafia: Trilogy. Izlazak najisčekivanijeg remastera prvog dela igre zakazan je za 28. avgust, kada će i cela triologija biti kompletirana.

Mafia 2 i Mafia 3 Definitive Edition su već sada dostupne za igranje svima koji naruče celu kolekciju.

Originalna Mafia će, u Definitive izdanju, velikom broju fanova doneti kultnu igru prerađenu u endžinu koji pokreće igru Mafia III.

Osim vizuelnih poboljšanja, rimejk će dobiti i unapređenja samog gejmpleja, dodatne sadržaje i novine kao što su motocikali i dodatna vozila.

"Konačna" izdanja drugog i trećeg nastavka igre dobiće unapređene teksture i poboljšanu audio komponentu, dok će sam sadržaj igara biti obogaćen svim DLC dodacima i sa nešto novih sadržaja.

A svaki igrač koji je na Steam-u prethodno kupio Mafia II i Mafia III igre, automatski će besplatno dobiti nadogradnju na njihove Definitive verzije, ali samo za PS4 i Xbox One.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA