Ovog vikenda PUBG besplatan na Steamu

Promocija će trajati sve do 8. juna

  • 4

PUBG je tokom tri godine od pojavljivanja prešao dobar put od najpopularnije multiplejer igre na svetu, do praktično zaboravljenog Battle Royale naslova.

Battle Royale žanr je 2017. godine bio u zamahu i veliki broj igrača se utrkivao da uskoči u PUBG kako bi bio deo rastućeg trenda borbe do poslednjeg na nogama. PUBG korporacija je praktično saplela samu sebe u procesu rasta kroz ignorisanje zahteva igrača i mlake borbe protiv varalica, zbog čega su brojni drugi naslovi ostavili PUBG u senci.

Naravno, PUBG i dalje ima određenu bazu igrača koja aktivno igra, ali developer želi da igru pruži novoj publici, zbog čega je rešeno da se organizuje besplatni vikend igranja za igrače na Steam platformi. Promocija će trajati sve do 8. juna, i tokom tog perioda je omogućen potpuni pristup svom sadržaju, piše PlayZine.

Uz besplatni vikend igranja, PUBG je putem Steama dostupan za kupovinu uz 50 odsto popusta, odnosno po ceni od 15 dolara, za one koji žele da nastave sa igranjem i nakon vikenda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    5. jun 2020 | 23:15

    Edukuj se malo, lepši je život

  • Marko

    5. jun 2020 | 19:04

    Glupost teška em ne znam ni kako se igra kako da znam kad nema na srpskom igrice baš ne igram niti imam živaca a i iz tog razloga što su na engleskom kako da igram kad reči ne znam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA