Novo "napucavanje" u galaksiji: Stiže Star Wars: Squadrons

U igri će moći da se upravlja sa osam brodova raspoređenih u "klase": lovci, presretači, podrška i bombarderi

  • 0

Kompanija Electronic Arts predstavila je kako dugo očekivana igru Star Wars: Squadrons izgleda u akciji. U pitanju je nova svemirska simulacija u kojoj igrači upravljaju letelicama iz popularnog SF serijala i sukobljavaju se kroz modove za više igrača.

EA je, čini se, mnogo elemenata nove igre pozajmio od dosadašnjih igara kao što su veliki hitovi devedesetih X-Wing i TIE Fighter. U igri će moći da se upravlja sa osam brodova raspoređenih u "klase": lovci, presretači, podrška i bombarderi.

Multiplejer mod nazvan Fleet Battles igračima omogućava svemirsku bitku u nekoliko činova u kojoj se timovi brane ili napadaju velike brodove, probijajući se do glavne krstarice koju bi u završnoj bici trebalo uništiti.

Igra podržava mogućnosti istovremenog igranja na više platformi. Tu je i singlplejer kampanja koja ima dva dela, od kojih jedan pripada Novoj republici, a druga Imperiji.

Star Wars: Squadrons izlazi 2. oktobra u verziji za PC, Xbox One i PlayStation 4, a prodavaće se po ceni od 39,99 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA