Ubisoft poklanja mnogo besplatnog igranja u sledećih nedelju dana

Promocija traje do 27. jula i omogućava pristup biblioteci sa preko 100 igara francuskog izdavača

  • 0

Kompanija Ubisoft se svim snagama trudi da privuče što veću pažnju na sebe i predstojeći Ubisoft Forward događaj, i to deljenjem besplatnog sadržaja.

Francuska kompanije u cilju promocije svojih igara omogućava besplatno korišćenje Uplay+ pretplatničkog servisa na celih nedelju dana. Na taj način, svako ko želi, dobija pristup biblioteci koju čini preko 100 igara tog izdavača, među kojima se nalaze AC: Odyssey, The Division, Ghost Recon Breakpoint i brojne ranije igre.

Promocija traje do 27. jula za PC platformu. Pre tog datuma može se pokrenuti korišćenje uPlay+ servisa potpuno besplatno, pod uslovom da ste novi korisnik, što znači da sami možete pokrenuti promo period kad vam odgovara.

Ako imate sedam dana odmora na raspolaganju, ova promocija vam može odlično poslužiti da pređete neko od naslova sa Ubisoft oznakom, prenosi Play!Zine.

Kompanija Ubisoft će 12. jula na Ubisoft Forward prezentaciji predstaviti nove igre, a možda i Far Cry 6. Dobićemo nove detalje o onima koje su već najavljene, što bi moglo da poveća interesovanje kod korisnika koji tek probaju uPlay+, koji nudi rani pristup nadolazećim naslovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA