Ogromno razočaranje za sve fanove - Cyberpunk 2077 odložen za decembar

Studio CD Projekt Red doneo je još jednu veoma tešku odluku da datum izlaska za svoju nadolazeću igru dodatno pomeri

  • 0

Čekanju na Cyberpunk 2077 nikako da dođe kraj, pošto je developeru CD Projekt Red ponovo potrebno dodatno vreme da rad "konačno" privede kraju. Igra je uvedena u gold fazu, što je praktično značilo da je glavni deo posla gotov, i da ostaje samo izdati igru.

Međutim, u gold fazi se nalazi još dosta posla za studio iz Poljske, te on neće biti završen do 19. novembra, što je donedavno bio važeći datum izlaska. Umesto u novembru, Cyberpunk 2077 je odložen po četvrti put za ovu godinu, a kao datum izlaska pružen je 10. decembar.

U tvitu u kojem je obavešteno o odlaganju, direktori studija su izjavili kako se radi o jako teškoj, ali neophodnoj odluci, zarad pružanja kvalitetne igre od prvog dana. Dodatne 3 nedelje će izuzetno značiti studiju CD Projekt Red, a glavni deo posla otićiće na optimizaciju igre za sve platforme na koje Cyberpunk 2077 stiže. Tu spada prilagođavanje bagova, kompatibilnosti i drugih sitnica za PC i nadolazeću generaciju konzola(Xbox Series, PS5).

10. decembar će biti ujedno i dan kada izlazi next-gen verzija ove igre, dok je ranije bilo planirano da se ona pojavi kasnije. Decembarski datum izlaska će pomoći da Cyberpunk 2077 prođe još bolje, pošto u novembru izlazi veliki broj AAA naslova, a ujedno i nove konzole, što bi negativno uticalo na prodaju.

Moraćemo da sačekamo još 21 dan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA