Zaboravljena Tomb Raider igra dospela na internet, evo kako do nje možete da dođete

Tomb Raider Remake zvanično nikada nije ugledao svetlost dana, već je otkazan zato što je igra Tomb Raider: Anniversary obećavala dosta više...

  • 0

U čast 10. godišnjice od izlaska za Sony PSP konzole, kultna igra Tomb Raider je trebalo da dobije počasno "Remake" izdanje, koje je trebalo da proširi publiku igre i njenu dostupnost na platformama.

Nažalost, ta igra studija Core Design zvanično nije ugledala svetlost dana, već je jednostavno otkazana zbog toga što je igra Tomb Raider: Anniversary, studija Crystal Dynamics, obećavala dosta više.

Developeri su već kreirane elemente igre morali da iskoriste za Indiana Jones igru, koja takođe nikada nije izašla. Oba naslova su naizgled bila ostavljena na "đubrištu istorije", sve dok Tomb Raider Remake ovih dana nije osvanuo na internetu - i to u igrivom stanju.

Igra je prikazana u videu iznad, a oni željni da je igraju mogu je preuzeti i isprobati. Da bi igra bila pokrenuta na modernim računarima, potreban je poseban apdejt za Visual Studio, kao i PS4 ili Xbox 360 kontroler. Igru možete pronaći na ovom linku.

Pošto se radi o nezavršenom projektu, ovde ćete moći samo da istražujete nekoliko lokacija, dok neprijatelja nema jer ih Core Design nije implementirao u trenutku kada je rad na njoj bio prekinut.

Tomb Raider franšiza ima ogromnu bazu fanova, pa se nadamo da će moderi uspeti da što više upotpune iskustvo igranja.

(Telegraf.rs/Play!Zine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA