• 0

Jutjuber "provalio" gde se odvija nova Assassin’s Creed igra: Saga se nastavlja tamo gde je i počela

Priča bi trebalo da pratiti kralja Ričarda Lavlje Srce, a radnja bi igrače trebalo da vodi u Dubrovnik, Beč, Keln, Pariz, Izrael i na Krf

  • 0

Kroz veliki broj igara u Assassin’s Creed serijalu pokriveno je dobar period ljudske istorije, od Egipćana i Vikinga, do Francuske revolucije i osnivanja Sjedinjenih Država. Doduše, ne po hronološkom redu.

Trenutno aktuelni naslov, Valhalla, bavi se Britanijom i vikinzima sa kraja prvog milenijuma, a priča će uskoro biti proširena dodatnim sadržajem u vidu ekspanzija.

Dok igrači čekaju na dodatke, Ubisoft takođe sprema i potpuno novu Assassin’s Creed igru, planiranu za 2022. godinu, o kojoj su se sada pojavili prvi nezvanični detalji, prenosu Play!Zine.

Assassin's Creed

Foto: Ubisoft

Detalji potiču od francuskog jutjubera Džonatana, koji ima dobru reputaciju kada su glasine o Assassin’s Creed igrama u pitanju. Džonatan je u svom najnovijem videu (koga možete videti niže u tekstu) govorio o narednoj Assassin’s Creed igri i otkrio da će njena glavna tema biti Treći krstaški rat, koji se odigrao između 1191. i 1199. godine, kao i događaji posle tog rata.

Priča će pratiti kralja Ričarda Lavlje Srce, a neke od lokacija na kojima će se odvijati radnja nove igre bi mogle biti Dubrovnik, Beč, Keln, Pariz, Ako (Izrael) i Krf.

U diskusiji na Redditu se još više zalazi u detalje o ovim glasinama, ali je ipak sve to potrebno uzeti sa rezervom, dok Ubisoft zvanično ne predstavi novi Assassin’s Creed naslov.

A pošto je planirani izlazak planiran tek za 2022. godinu, na najavu ćemo čekati nešto duže...

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima