PUBG postaje potpuno besplatan?

Kreatori igre su još 2019. želeli da ona postane besplatna za igranje, međutim nisu dobili povratne informacije od igrača koje bi opravdale takav potez

  • 0

Poznati gejming insajder PlayerIGN, koji objavljuje novosti u vezi sa popularnom "betl rojal" igrom PUBG, najavljuje da bi ta igra mogla da postane besplatna ukoliko developeri budu zadovoljni rezultatima besplatnog probnog perioda koji dolazi sledećeg meseca.

Kreatori igre su još 2019. godine želeli da igra postane besplatna za igranje, međutim nisu dobili povratne informacije od igrača koje bi opravdale takav potez.

Dve godine kasnije, PUBG Corp želi da još jednom testira ovu ideju. Još nije sigurno da li će besplatni period biti u avgustu, ali bi igri definitivno dobro došlo da poveća broj igrača i tako produži životni vek ovog "betl rojala".

 

Kreatori su ne tako davno izbacili besplatnu verziju igre pod nazivom PUBG Lite, koja je bila specijalno napravljena za korisnike sa slabijim kompjuterima. Pandemija je ipak maksimalno otežala ovaj projekat, pa je u maju igra ugašena.

Sledećeg meseca ćemo tačno saznati šta planiraju kreatori PUBG-a. Od aktuelnih noviteta, početkom meseca u igru je ubačena nova kolosalna Taego mapa, koja ima ukupnu površinu od čak osam kvadratnih kilometara.

(Telegraf.rs/Play!Zine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA