11 minuta vrhunske jurnjave: Pogledajte kako izgleda Forza Horizon 5 gejmplej

Video nas vodi na reli kroz peščane dine, po zemljanim i asfaltnim putevima, za volanom modifikovane sportske Toyote Supre...

  • 0

Novi Forza Horizon 5 stiže početkom novembra, prvi trejleri se na YouTubeu nalaze već nekoliko meseci, a sada nam je jutjuber Don Jevon Song omogućio da vidimo kako izgleda gejmplej igre.

On je na svom YouTube kanalu objavio video u trajanju od 11 minuta, koji nam pruža uvid u veličinu mapa u igri i brojne oblasti na njima koje će igrači moći da istražuju.

Video nas vodi na reli kroz peščane dine, po zemljanim i asfaltnim putevima, za volanom modifikovane sportske Toyote Supre.

,

Forza Horizon 5 nudi brojna tehnološka unapređenja u odnosu na prethodnu igru, posebno kada su u pitanju nadogradnje za vozila i bolji, verodostojniji zvuk motora koji se menja kako se vozila nadograđuju.

Naravno, tu su i vidljiva grafička poboljšanja, posebno za u verzijama za PC i Xbox Series konzole. Tako će "ray tracing" biti prisutan u verziji za te dve platforme, a koristiće se ekskluzivno u ForzaVista modu što znači da neće biti dostupan u "normalnom" modu igre.

(Telegraf.rs/Benchmark.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA