Očekujte neočekivano uz pravi gejming televizor

Svet video igara napreduje i razvija se munjevitom brzinom

  • 0

Često stižu novi naslovi najpopularnijih igara koje oduzimaju dah, ne samo savremenom grafikom već i veštačkom inteligencijom, ali sa emocionalnom pričom kako bi zaista imali potpuni užitak dok igramo.

Pitamo se šta je sledeće i čime će nas u budućnosti iznenaditi? Sasvim je sigurno da konzole svojim napretkom podižu gejming na sve viši nivo, a gejmerima uzrokuju brojne neprospavane noći i podočnjake. Ipak, da bi iskustvo gejminga bilo besprekorno, potrebno je još nešto. Kako biste iskoristili puni potencijal svojih omiljenih video igara, potreban je i vrhunski gejming televizor. Upoznajte modele Neo QLED serije i - promenite pravila igre!

Nove mogućnosti upravljanja slikom

 

Virtuelni svet je svet bez granica, a upravo je to jedna od karakteristika koja ga čini toliko primamljivim. Neo QLED televizori pomeraju granice stvarajući savršen način doživljavanja gejminga.

Svet oko nas pre svega doživljavamo vizuelno pa je kvalitet slike nešto što svaki gejmer prvo uočava. Quantum Matrix PRO tehnologija omogućuje značajno smanjenje probijanja pozadinskog osvetljenja oko predmeta na slici. Sasvim smo sigurni će se time sačuvati i vaši živci dok igrate omiljene video igre, jer vam sada više neće pobeći ni jedan jedini detalj.

Samsung NeoQLED gaming

Foto: Samsung Srbija

Takođe, Samsung Neo QLED televizori vam donose dosad neviđene tehnologije poput Quantum Mini LED dioda. One su, uz Quantum HDR 64x tehnologiju, zaslužne za precizno osvetljenje, prikaz dubokih tonova crne boje kao i najsvjetlijih prizora. Sada su detalji maksimalno izraženi jer svaki od njih može biti presudan za uočavanje nekog od neprijatelja. Neo QLED televizori omogući će vam zapanjujući nivo realističnosti svojim velikim ekranima dijagonale 75+ inča, a 100% volumen boje uz Quantum Dot tehnologiju odvešće vas u svet beskrajnih boja od koga nećete želiti da se odvojite.

Zvuk koji će vas oduševiti

 

Svesni smo da fantastičnu sliku mora da prati savršen zvuk. Ova serija televizora sasvim sigurno postiže taj balans, stvarajući dinamičan zvuk koji prati radnju na televizoru. Uronite u virtuelni svet i postanite deo igre uz realističan doživljaj 3D zvuka pomoću Object Tracking Sound Pro tehnologije. Uz pomoć nje se stvara utisak dinamičnije putanje zvuka uz koju će ćete čuti svaku promenu brzine, a uz putovanje zvuka gore-dole, čini će vam se da projektil leti tačno prema vama.

Ultimativno adrenalinsko iskustvo osigurano je i Q-Symphony tehnologijom koja izuzetan zvuk Neo QLED televizora spaja sa vašim soundbarom i donosi optimalan surround zvuk. Zvuk dijaloga u igrici takođe je optimizovan jer Active Voice Amplifier tehnologija analizira buku iz okoline i kreira idealnu jasnoću glasa.

Samsung NeoQLED gaming

Foto: Samsung Srbija

Neometano gejming iskustvo

 

Kako bi gejming iskustvo bilo na očekivano visokom nivou, potrebno je da sve teče glatko. Svi znamo da uglađenije igranje povećava šanse za pobedu. Brzina osvežavanja može biti od presudne važnosti. Zato HDMI 2.1 priključak donosi izvanredno visoku brzinu osvežavanja od 120 Hz. Prekidi i igranje slike više vam neće stajati na putu do pobede.

Sa Samsung Neo QLED televizorima otkrijte novu dimenziju virtuelnog sveta uz tehnologiju koja će vašim čulima pružiti potpuno novo iskustvo gejminga i spektakularne pobede. Za više informacija o aktuelnoj promociji na gejming asortiman, uz kupovinu Neo QLED televizora posetite link.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA