≫ 

Donald Tramp duguje 1,6 miliona dolara za Truth Social: Da li će ova društvena mreža ikada uspeti?

Pored toga u izveštajima stoji i to da Truth Social ne zarađuje ništa, a eksperti očekuju da s eto neće promeniti do 2023. godine

  • 1
Truth Social Donald Tramp Foto: Pixabay

Truth Social je podigao prašinu na samom početku, a onda je mreža bivšeg američkog predsednika utonula u sveopštu internet buku. Sada se suočava s ozbiljnim pravnim problemima, ali i s dugovima – Donald Tramp navodno duguje 1,6 miliona dolara za neplaćene račune u vezi s ovom društvenom mrežom.

Optužbe su stigle od web hosting servisa RightForge, koja je jedna od onih koje su najviše investirale u projekat. Ovo je još jedna u nizu poteškoća koje prate društvenu mrežu koja je obećavala istinu. U junu je na primer bilo problema sa spajanjem kompanija Trump Media & Technology Group i Digital World koje je najavljeno još u oktobru 2021. godine, prenosi PC Press.

Iako je Tramp upisan kao jedan od osnivača ove socijalne platforme, izvori tvrde da u projekat ne ulaže skoro ništa. Pored toga u izveštajima stoji i to da Truth Social ne zarađuje ništa, a eksperti očekuju da se to neće promeniti do 2023. godine. Vrlo je verovatno da ova društvena mreža nikada neće uspeti.

To da Truth Social ne plaća dugove verovatno nikoga nije iznenadilo, posebno ne one koji su upoznati s operacijom i Trampovim hvalisanjem da inače ne plaća račune.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    29. avgust 2022 | 10:31

    Банда пуца на Трампа из свих оружја. Као и обично, нешто су заборавили - овога пута ГРАЂАНЕ који се више не примају на "вести"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA