Domaći brend Tesla predstavio novi laptop u svojoj ponudi: TeslaBook 9

Uređaj je dizajniran da zadovolji zahteve korisnika na našem tržištu, i pogodan kako za poslovne zadatke, tako i za zabavne aktivnosti u slobodno vreme

  • 0
Tesla Foto: Promo/Tesla

Domaći brend Tesla nedavno je predstavio novi laptop u svojoj ponudi: TeslaBook 9, uređaj pažljivo kreiran na osnovu zahteva korisnika na našem tržištu. Osim što je lagan, lako prenosiv i elegantno dizajniran, ovaj model kupcima donosi moćne tehničke karakteristike - od kojih se posebno izdvajaju Intel Core i7-12700H procesor najnovije generacije, SSD NVME M.2 2280 512GB, Intel 660P i NVIDIA RTX2050 + GDDR6 4GB grafička karta.

Ovaj laptop sa dijagonalom ekrana od 16 inča ima sve što vam je potrebno za dnevno opuštanje ili novi poslovni poduhvat, bilo da radite sa fotografijama, video snimcima, Excel tabelama, drugim dokumentima ili igrama. Zahvaljujući sjajnoj grafičkoj karti, TeslaBook 9 nudi živopisnu sliku bez obzira na to da li obrađujete slike, montirate video, ili jednostavno uživate u svim multimedijalnim mogućnostima digitalnog sveta.

Tesla Book 9 Foto: Promo/ Tesla

Sa 16:10 odnosom stranica, QHD rezolucijom (2560x1600), i 100% pokrivenošću sRGB spektra, rad na ovom laptopu je jednostavan, lak i opušten. Od ostalih karakteristika, izdvajaju se 1200:1 kontrast i osvetljenje od 350 nita, kao i odlična brzina osvežavanja od 120 Hz.

Kombinacija magnalijuma, aluminijuma i milara daje uređaju izuzetnu čvrstoću, ali on i dalje ostaje lak, kako biste ga jednostavno nosili svuda. Težak je samo nešto više od 1,7 kilograma. TeslaBook 9 ima i tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem, čitač otiska prsta, kao i ultra-brzu Wi-Fi 6 mrežnu karticu za veoma brz pristup Internetu.

TeslaBook 9 je poslednji dodatak modernom Tesla portfoliju uređaja, koji obuhvata belu tehniku, male kućne aparate, klima uređaje i televizore, ali i odabrane IT proizvode poput poslovnih i gejming monitora, telefona i laptop uređaja.

Više informacija pronađite ovde.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA