Vreme čitanja: oko 3 min.

Četvrto izdanje Digital Labin konferencije u Istru ponovo dovodi svetska imena IT industrije

Vreme čitanja: oko 3 min.

Uniting all digital perspectives

  • 0
Digital Labin Foto: Promo/ Patrik Marcan i Marin Ćuk

Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere kompanije Lloyds digital održaće se 22. i 23. septembra, stoga - save the date! Četvrto izdanje ove već prepoznatljive IT konferencije, nagrađene nagradom Eventex Awards 2023. u kategoriji Tech Events, i ove će godine okupiti svetska imena te pretvoriti mali rudarski gradić u središte IT scene u Hrvatskoj.

Digital Labin priprema bogatstvo doživljaja te donosi najbogatiji program do sada - dva dana učenja, razmene iskustava, usvajanja najnovijih trendova te nadahnjujućih predavanja, stvaranja novih poznanstva i uživanja u društvu najboljih stručnjaka i opuštanja na suncu.

Digital Labin Foto: Promo/ Patrik Marcan i Marin Ćuk

Ovo izdanje konferencije donosi još veću raznolikost i još veći sadržaj - naime konferencija će se simultano održati na tri pozornice - Design, Dev te PM & BizzDev. Na ovaj način, ovogodišnja konferencija će objediniti sve timove unutar kompanija. Globalni stručnjaci će svojim inspirativnim predavanjima svim učesnicima dati nove perspektive, podstaknuti ih na kreativno razmišljanje, delovanje izvan okvira, pomeranje sopstvenih granica te stvaranje novih kvalitetnih rešenja s jednim zajedničkim ciljem: ružičastim pogledom prema budućnosti.

Na tri sceni zasijaće neke od najsvetlijih zvezda IT scene, obećavajući posetiocima nezaboravno iskustvo. Na Design sceni, stručnjaci poput Martina Kupreisa iz renomirane holandske kompanije DEPT, kreativnog vizionara poznatog kao Mr. Biscuit, te Marka Lokasa iz poznate kompanije Shape, učiniće da se mašta pretvori u stvarnost.

Digital Labin Foto: Promo/ Patrik Marcan i Marin Ćuk

Na Dev sceni, Monica Restrepo iz globalnog diva Shopifyja, Daniel Roe iz inovativne kompanije Nuxta i Marcel Pociot iz vodeće kompanije Beyond Code, otkriće tajne kodiranja i pružiti posetiocima jedinstven uvid u najnovije tehnološke trendove.

PM&BizzDev scena će biti oaza za sve one koji žele da se posvete upravljanju projektima i poslovnim razvojem. Tamo će sjajiti i jaka hrvatska imena poput Gorana Kovačevića iz cenjene kompanije Infinum, Tomislava Tenodija iz ugledne kompanije Specka i Tomislava Vukića iz priznate kompanije Ars Futura, zajedno s mnogim drugim stručnjacima.

Ovaj spektakularni događaj će pružiti posetiocima priliku za sticanje vrednih znanja, povezivanje s vodećim stručnjacima u industriji te će ostaviti trajan utisak na sve koji učestvuju.

Digital Labin Foto: Promo/ Patrik Marcan i Marin Ćuk

Takođe, ove godine posetioce očekuje još jedna novost - po prvi put održaće se čak tri premium Masterclassa, koje će voditi neki od najsjajnijih umova u industriji. Prepustite se genijalnim tandemima poput Jérémyja Miniéa i Devena Carona iz kanadske kompanije Locomotive ili vizionarki Ilayde Küçükosmanoğlu iz holandske kompanije DEPT. A to nije sve - hrvatski eksperti, poput Josipa Osrečkog i Nikole Marijanovića iz kompanije Devōt, pružiće vam neverovatno iskustvo i znanje, kao i najmlađi voditelj ovogodišnjeg Masterclassa - Uroš Mikić iz kompanije Flow Ninja.

Ova jedinstvena konferencija privlači stručnjake iz celog sveta, ali isto tako slavi i domaće talente iz kompanije poput Infinuma, Sofascorea, Productivea, Specka, Mindsmithsa, IOLAP-a, Undabota, Resonatea i mnogih drugih.

Digital Labin Foto: Promo/ Patrik Marcan i Marin Ćuk

Kotizacije, kao i sve dodatne informacije o programu, radionicama i Masterclassovima, dostupne su na web stranici Digital Labina.

Na stranici možete pronaći sve informacije o kupovini kotizacija, ali i smeštaju u vrhunskim hotelima, čiji smeštajni kapaciteti se pune velikom brzinom. Stoga, organizatori pozivaju na ranije prijave.

Digital Labin je mesto gde se znanje otkriva iza svakog koda, a svaki kod nosi tajnu velikog uspeha. Pridružite nam se i zajedno istražujmo nove dubine digitalne kreativnosti i inovacija.

Vidimo se na Digital Labinu! Osigurajte svoju kartu već danas!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA