Vreme čitanja: oko 1 min.

Smart televizori uz Hipernet Duo i Trio pakete

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi korisnici Hiperneta od danas, uz Hipernet Duo i Trio pakete mogu da kupe i Smart TV uređaje na 24 mesečne rate

  • 1
Yettel Foto: Promo

U ponudi se trenutno nalaze dva različita modela LG Smart TV uređaja, dijagonale 43 i 55 inča, a rata mesečno iznosi 899 i 1399 dinara.

-Hipernet ponuda je sada zaokružena. Pored optičkog interneta, TV platforme i fiksne telefonije, sada su tu i uređaji, kako bi korisnici mogli da koriste sve prednosti digitalne televizije i novih tehnologija. Smart televizori omogućavaju instaliranje svake aplikacije koja se nalazi na Google Play Store-u, zahvaljujući modernom operativnom sistemu i opciji povezivanja na internet - rekao je Slobodan Papak, menadžer segmenta fiksnih usluga u Yettelu.

Smart TV uređaji omogućavaju korišćenje velikog broja TV aplikacija, i to sve uz visok kvalitet slike, kontrasta i boja.

-Nakon dve godine na tržištu, baza korisnika konstantno raste i njihovo iskustvo je odlično. Pored raznovrsnog sadržaja, stabilnog optičkog interneta, od nedavno je lansirana i Smart TV aplikacija. Tako da je sada moguće i bez dodatnih uređaja, na modelima koji će biti u ponudi, gledati sadržaj dostupan na Hipernet platformi - dodaje Slobodan.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA