Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovi televizori svake godine se kupuju sve više

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija Hisense zadržala je drugu poziciju na svetskom tržištu televizora, zahvaljujući povećanju potražnje u Severnoj Americi i Evropi u izuzetno jakoj konkurenciji

  • 0
Hisense Foto: Promo/ Hisense

Kompanija Hisense zadržala je drugo mesto po obimu isporuke televizora na globalnom nivou. Tokom 2023. godine, prema izveštaju Instituta za istraživanje tržišta AVC Revo, Hisense je isporučio gotovo 26 miliona televizora, iako je protekla godina bila izazovna i ukupno tržište je palo za oko 5,5 odsto. Takođe, Hisense je jedini brend koji je nastavio da raste šestu godinu uzastopno u izuzetno jakoj konkurenciji top 5 svetskih brendova televizora.

Kompanija kontinuirano proširuje svoju globalnu strategiju i optimizuje poslovne procese u svoja 34 industrijska parka, kroz 25 istraživačko-razvojnih centara i 66 proizvodnih pogona izvan matične zemlje. Zbog toga, u protekloj godini, isporuka Hisense proizvoda je na stranim tržištima povećana za 12,2 odsto, a značajno povećanje isporuka zabeleženo je u severnoameričkom i evropskom regionu, u kojem je Hisense rast bio dvocifren.

Zahvaljujući ovakvom uspehu i da bi podržao rastući trend, početkom godine Hisense je učestvovao na CES 2024 sajmu u Las Vegasu i osim Keynote predavanja za stručnjake, medije i posetioce, Hisense je predstavio i nove proizvode, uključujući ULED X i Laser TV serije, pri čemu je kompanija osvojila više od 30 priznanja za inovacije i performanse svojih proizvoda.

Godina koja je upravo počela je i godina sporta, a kao zvaničan sponzor EURO 2024 prvenstva Hisense će lansirati novu generaciju televizora, kako bi potrošačima pružio uzbudljiv doživljaj igre i gledanja. Novim tehnologijama i inovacijama Hisense će produbiti vezu između turnira, navijača i svih ljubitelja fudbala, kao i putem posebne sportske marketinške strategije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA