PAZITE SE: Ugrožena bezbednost svih korisnika Internet Explorer-a!

Propust u sigurnosti utiče na sve verzije ovog Internet pretraživača. Iako Microsoft aktivno radi na njegovom rešenju, za sada je najbolje koristiti neki drugi program za surfovanje

  • 10

Microsoft je objavio da je došlo do propusta u sigurnosti svih verzija Internet Explorer-a. Zbog ovoga je bezbednost svih korisnika opasno ugrožena, a za sada još uvek ne postoji patch koji će rešiti problem.

FireEye je kompanija koja je otkrila pomenutu slabost Internet Explorer-a. Pomenute verzije ovog internet pretraživača dominiraju na tržištu i čine 55 odsto, što znači da je veliki  broj korisnika pogođen ovim propustom.

Na korisnike operativnog sistema Windows XP naročito utiče pomenuti problem, jer je Microsoft 8. aprila zvanično prestao sa celokupnom podrškom za njega, što znači da neće više dobijati nijedno ažuriranje bilo kog softvera.

Microsoft aktivno radi na rešenju pomenutog problema, a za sada je najbolje  i najbezbednije koristiti neki drugi internet pretraživač, dok se ne pojavi neki update.

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA