UNIFI MREŽA: Besplatan internet na preko 500 lokacija širom Srbije

Ada Ciganlija, Kalemegdan, Beogradska Arena, Zoološki vrt, šetalište u Vrnjačkoj Banji i centralni trg u Zrenjaninu samo su neke od atraktivnih lokacija na kojima će biti omogućeno besplatno korišćenje interneta putem laptopa, tableta ili mobilnog telefona

  • 6

Kompanija SBB lansirala je jedinstvenu UNIFI mrežu koja će omogućiti automatsko konektovanje i besplatno korišćenje interneta za sve na preko 500 lokacija u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, promotivno do 31. avgusta.

Tokom jula i avgusta UNIFI će besplatno i neograničeno moći da koriste svi, dok će promotivni period za sve SBB i TotalTV korisnike trajati do kraja godine. Dovoljno je jednom se povezati na UNIFI mrežu i svaki sledeći put, kad se korisnik nađe na jednoj od umreženih lokacija, uređaj će se automatski konektovati.

- Ovo je tek početak naših ulaganja u UNIFI mrežu, koja se konstantno širi na sve veći broj lokacija. U planu nam je da do kraja leta pristup UNIFI mreži omogućimo na još nekoliko atraktivnih lokacija, u gradovima u kojima smo prisutni. Osim Srbije, planovi za širenje ove jedinstvene mreže vezani su i za zemlje u regionu. Dobra vest za naše korisnike je da im je već sada omogućeno besplatno korišćenje Wi-Fi mreže našeg partnera SunWireless u Makedoniji - istakao je Nikola Perić, menadžer za razvoj proizvoda u kompaniji SBB.

Ada Ciganlija, Kalemegdan, Beogradska Arena, Zoološki vrt, šetalište u Vrnjačkoj Banji i centralni trg u Zrenjaninu samo su neke od atraktivnih lokacija na kojima će biti omogućeno besplatno korišćenje interneta putem laptopa, tableta ili mobilnog telefona.

SBB i TotalTV korisnici će moći brzo i jednostavno da pristupe mreži nakon što otvore nalog na portalu www.mojsbb.rs, tj. na www.mojtotaltv.tv. Kada se nađu na nekoj od UNIFI lokacija, dovoljno je da na svom uređaju u listi dostupnih mreža odaberu UNIFI i unesu svoje korisničko ime (email adresu) i lozinku.

Za sve one koji nisu SBB korisnici, logovanje na UNIFI mrežu biće moguće upotrebom korisničkog imena (unifi) i lozinke (sbb). Detaljna uputstva za svaki uređaj, kao i mapa na kojoj su prikazane sve UNIFI lokacije dostupna su na sajtu.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Insert your name here:

    2. jul 2014 | 20:07

    Konačno korak u pravom pravcu!

  • ISMET haliti

    11. jul 2014 | 12:00

    kako da instaliram unifi za iphon 5 posto sam korisnik tv total

  • M

    3. jul 2014 | 00:41

    Samo da signal bude dovoljno jak, jer nazalost cesto se desava da iako ima dometa nema sanse da se udje na net. A o koncertima i sl da ne pricam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA