FLIIBY: Lansiran srpski online servis koji omogućava da zaradite preko interneta

U petak 22. avgusta u Mikser House­u pred više od 200 zvanica iz sveta domaće IT industrije i zvanično je pušten u rad Fliiby u verziji 3

  • 3

Ovaj inovativni online servis objedinjuje sve što nude Youtube, Souncloud, Flickr i drugi online servisi i za razliku od većine, plaća svakog kreatora fajlova kroz zaradu od prikaza reklama preko sadržaja koji su podigli.

Na konferenciji su se prisutnima obratili osnivači Vujadin i Nemanja Divjak.

- Želja nam je bila da objedinimo sve servise na jednom mestu, uz jedan log in i ponudimo na istom tom mestu šansu za zaradu.  Mnogi danas dižu izuzetno vredne fajlove na Internet, ali od njih nemaju ništa ­ Fliiby V3 je rešio da to prekine i uvede svet u budućnost digitalnog izdavaštva - istakao je Vujadin Divjak, idejni tvorac i direktor kompanije.

Fliiby je u maju ove godine proglašen za najbolji startap Startit festa što im je dalo zaleta za nove podvige i pripremilo ih za sinoćnje lansiranje verzije 3.

Reči hvale za ovaj poduhvati imao je i Miloš Došen, osnivač i predsednik upravnog odbora Serbian Venture foruma.

- Odmah nakon što sam upoznao osnivače i saznao za njihovu ideju dao samo svesrdnu podršku. Oni su prepuni znanja i energije da ovaj projekat odvedu u svet.

Nemanja Divjak, jedan od osnivača ove inovativne platforme u svom obraćanju istakao je da Fliiby postoji od 2007. godine i da do danas ima 300.000 korisnika, a da je cilj nove verzije blizu 2 miliona korisnika do kraja godine.

Fliiby je dostupan na linku http://fliiby.com, registracija je besplatna, korišćenje ove platforme nudi sve na jednom mestu, veoma je jednostavno i intuitivno. Prijavom na opciju za monetizaciju, možete već danas početi da zarađujete od svoje autorske muzike, video klipova, fleš igara, dokumenta i svega digitalnog što vam stoji na računaru bez mogućnosti da vam zaradi i jedan dolar.

Galeriju fotografija sa lansiranja platforme možete pogledati OVDE, kao i VIDEO.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pirat

    26. avgust 2014 | 07:35

    Vec sam posetio sajt i kao obicno gomila ljudi nije shvatilo zasta sajt sluzi i onda upload-uju slike koje su prethodno skinuli sa neta samo da bi neko to kao posecivao.

  • Marko

    25. avgust 2014 | 17:38

    Srecno.

  • Veljko

    27. avgust 2014 | 14:23

    Evo jos jedne prilike za one tupave koji nece da rade. Dosta njih se primilo na one klik gluposti na koje moze samo da ostanete bez para.:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA