Evo kako ćete uskoro kupovati preko snimaka na YouTube-u!

Novi format oglašavanja deo je šire Google strategije kojom želi da konkuriše popularnim stranicama za prodaju proizvoda putem interneta, kao što su Amazon i eBay

  • 1

Svi korisnici YouTubea, popularnog internet servisa za razmenu video-sadržaja, od sada će kupovinu moći da obave direktno preko video-oglasa.

OTKRIVENA MISTERIJA MALE CRVENE KNJIGE IZ FACEBOOKA: Stoji na stolu svakog zaposlenog, evo šta sve piše u njoj! (FOTO)

Oglašivači će na svom video-oglasu moći da istaknu linkove koji vode do određenih proizvoda, njihove cene i specifikacije.

Novi format oglašavanja deo je šire Google strategije kojom želi da konkuriše popularnim stranicama za prodaju proizvoda putem interneta, kao što su Amazon i eBay.

Za maloprodajne lance mogući savez s Googleom mogao bi da bude način kojim bi se smanjila dominacija Amazona i unapredila ponuda za trgovinu preko mobilnih telefona.

YouTube se nada da će iskorakom u elektronsku trgovinu na najbolji način iskoristiti više od milion YouTube kanala koji se bave ocenjivanjem proizvoda, a broj pregleda takvih video-zapisa u porastu je za 50 odsto u odnosu na prethodnu godinu.

Prvi partneri YouTubea u trgovini putem interneta su Sephora, kompanija koja se bavi maloprodajom dekorativne kozmetike, i wayfair.com, stranica za prodaju nameštaja i opreme za domaćinstvo.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA