JEZIČKE BARIJERE VIŠE NE POSTOJE: Skype prevodilac stiže na Windows brže nego što ste mislili! (VIDEO)

Za sada ovaj softver može da prevodi govor sa engleskog, španskog, italijanskog i mandarinskog, a pored toga može da prevodi i još 50 jezika u pisanom obliku

  • 0

Kompanija Microsoft koja stoji iza popularnog Skype-a, objavila je da će  finalna verzija Skype Translator-a već krajem leta biti dostupna za korisnike Windowsa. Skype Translator je softver koji će prevoditi jezik u realnom vremenu dok osoba govori.

VI PRIČATE, ON PREVODI: Skype prevodilac je od sada dostupan za SVAKOGA!

Prošlog meseca je gigant iz Redmonda korisnicima omogućio da lakše dođu do test verzije Translatora tako što je uklonio potrebu za registrovanjem. Od tada je broj korisnika ovog softvera porastao za čak 300 odsto.

Iz Microsofta ističu da Skype Translator koristi mašinsko učenje, što znači da će on postajati bolji kako ga bude koristilo više ljudi.

Za sada ovaj softver može da prevodi govor sa engleskog, španskog, italijanskog i mandarinskog, a pored toga može da prevodi i još 50 jezika u pisanom obliku. Očekuje se da će se broj podržanih jezika vremenom povećati.

Preview verzije Skype Translatora besplatno možete preuzeti OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: blogs.skype.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA