VI PRIČATE, ON PREVODI: Skype prevodilac je od sada dostupan za SVAKOGA! (VIDEO)

Radi se o alatki koja omogućava prevođenje u realnom vremenu glasovne komunikacije između dva sagovornika na četiri jezika: engleskom, španskom, italijanskom i mandarinskom

  • 2

Skype  prevodioc u realnom vremenu je od sada dostupan za svakog. Potrebno je da korisnik ima kompjuter ili tablet koji funkcionišu na Windows 8.1 ili Windows 10 operativnom sistemu.

Skype uskoro dostupan i preko internet pretraživača!

Microsoft je u decembru lansirao Skype prevodioca rezervisan za one koji su se registrovali na veb sajtu tome namenjenom. Sada ta faza više nije obavezna.

Radi se o alatki koja omogućava prevođenje u realnom vremenu glasovne komunikacije između dva sagovornika na četiri jezika:engleskom, španskom, italijanskom i mandarinskom.

Francuski jezik je bio predmet probe i još je u alfa verziji.

U pisanom obliku, Skype prevodilac može da prevede u realnom vermenu 50 jezika.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • USA

    13. maj 2015 | 17:26

    Malo malo pa nas i Rusi obraduju novim izumima tipa nova puska,novi tenk,nova balisticka raketa i slicne stvari korisne za covecanstvo.

  • SRB

    14. maj 2015 | 05:30

    Malo,malo pa Amerika obraduje ISIS,Avganistan,UĆK... sa tim istim korisnim stvarima za čovečanstvo što si naveo. USA samo proizvodi korisne aplikacije i programe za prisluškivanje i špijunažu,prosto neki fin i demokratski nastrojen narod,sa tendencijom za mir u svetu i pravdom. Kako bi moja baba rekla duševni ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA